Ugodna kuća u Baru - Šušanj sa pogledom na more i prostranim dvorištem

Bar, Gornji Šušanj, Crna Gora – ID 10515
455,000 €
Područje 1000 m2
Izgled 5+kk
More 950 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Ova prekrasna nekretnina nudi izvrsnu kuću na dvije etaže i potkrovlje.

U prizemlju, površine 102 m2, nalazi se predsoblje, dnevni boravak sa kaminom, blagovaonica, kuhinja, tri spavaće sobe i kupaonica.

Na prvom katu nalazimo prostrani dnevni boravak, dvije spavaće sobe i još jednu kupaonicu. Dodatnu udobnost pruža i podno grijanje u kupaonicama koje osigurava toplinu iu hladnijim godišnjim dobima.

Kuća je u dobrom stanju, suha i čista. Okućnica od 1000 m2, raspoređena u dvije terase, pruža mogućnost izgradnje vlastitog bazena i uživanja u privatnosti u udobnosti vlastitog doma. Osim toga, niti jedna zgrada u okolici ne zaklanja prekrasan pogled na more, što osigurava nesputan i prekrasan pogled.

Ova nekretnina je uknjižena, što znači da kupac ne mora platiti porez na promet nekretnina, što je lijepa pogodnost.

Domov v Bar - Šušanj je odličan izbor za one koji traže udobnost, prekrasan pogled i mirno okruženje.

Kontaktirajte nas bez obaveze i pogledajte dom

U južnom dijelu Crne Gore, u prostranom Barskom zaljevu smjestio se grad Bar sa skoro 40.000 stanovnika. Ovaj primorski grad, koji je važno crnogorsko privredno središte, može se pohvaliti velikom i strateški važnom lukom. Bar je podijeljen na dva dijela - moderni grad na obali koji je nastao krajem 19. stoljeća nakon oslobođenja zemlje od Turaka i Stari Bar čija povijest seže u 10. stoljeće.

Bar je trenutno popularno turističko mjesto na jadranskoj obali. Međutim, grad nije bio toliko važan sve do 1960-ih. Određeni gospodarski oporavak uvjetovan je izgradnjom stanice na jedinoj željezničkoj pruzi u zemlji – koja vodi od Bara do Podgorice i dalje prema Beogradu. Pruga je potpuno jedinstveno tehničko djelo, pri njenoj izgradnji bilo je potrebno savladati ovdašnje izazovne prirodne uvjete. Danas vlak na svojoj ruti prelazi nekoliko stotina tunela i prolazi preko mnogih mostova. Izgradnjom željezničke pruge razvija se i lokalna luka iz koje danas polaze trajekti za Sloveniju, Grčku i Italiju.

Bar nudi izvrsne uvjete za kupanje, opuštanje na plažama i bavljenje vodenim sportovima. Ljubitelji kopnenih sportova ovdje mogu uživati u teniskim terenima, nogometnim terenima i atletskom stadionu. Osim prekrasnog kupanja i kvalitetnih turističkih sadržaja, Nový Bar nudi i mnogo zabave. Postoji nekoliko mjesta gdje se možete zabaviti, ali i jesti i piti - pronaći ćete restorane, barove, klubove, diskoteke i noćne klubove. U ljetnim mjesecima Bar postaje poprište raznih kulturnih događanja na otvorenom.

Mi smo agencija za nekretnine sa dugogodišnjim iskustvom. Stručno i pošteno ćemo vas savjetovati pri odabiru. Pobrinut ćemo se da kupnja Vaše odabrane nekretnine prođe glatko i bezbrižno. Možemo osigurati i osigurati cijeli proces prijenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnog putovanja. Uključujući sve dokumente za prijenos vlasništva, uključujući prijenos energije i sve uknjižbe.

Za još zanimljivih i aktualnih ponuda posjetite naše stranice.

Ekipa Mojenemovitostumore

Broj katova
3
Izgled
5+kk
Pogled na more
YES
Područje
1000 m2
Zaplet
996 m2
Korisna površina
310 m2
Terasa
YES
Lođa
YES
Balkon
YES
Bazen
YES
Izgrađeno područje
105 m2
Parkiralište
YES
Podrum
YES
Posao
1 km
Liječnik
2 km
Kafić
220 m
Restoran
520 m
Bar
640 m
Škola/vrtić
870 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00