Nove 2 sobe s pogledom na more, 150m od pješčane plaže, na prvoj liniji, luksuzni kompleks, Byala/Obzor

Byala/Obzor, Bugarska – ID 11931
96,000 €
Područje 60 m2
Izgled 2+kk
Pod 3/4
More 150 m
Naknada za uslugu 12 € po m2/godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo vam dvosobni apartman u novom, luksuznom kompleksu, koji se nalazi na prvoj liniji mora u mirnom i slikovitom mjestu između ljetovališta Obzor i Byala, u blizini borove šume. Stan se nalazi na trećem katu i sastoji se od hodnika, dnevnog boravka s kuhinjom, spavaće sobe, kupaonice - WC-a, balkona s pogledom na more. Korisna površina stana je 53 m2, ukupna površina - 60 m2. Stan se prodaje po sistemu "ključ u ruke" bez namještaja. U dnevnoj i spavaćoj sobi ugrađeni su inverter klima uređaji najviše klase koji će osigurati ugodnu temperaturu bez obzira na godišnje doba. Na raspolaganju vam je infrastruktura i udobnost visokokvalitetnog kompleksa. Za ugodan boravak tu su bazen s prostorom za opuštanje i ležaljkama, park s roštiljem, dječje igralište, vanjski bar, teretana sa saunom i parkiralište. Nakon izlaska iz apartmana možete se opustiti u bazenu i uživati u koktelu u vanjskom baru. Još malo popnete se stepenicama uz slikovitu stijenu s borovom šumom - i nalazite se na prostranoj pješčanoj plaži s vlastitim besplatnim ležaljkama i suncobranima, dostupnoj samo stanovnicima i gostima kompleksa. Uz more vodi staza za šetnju ili jutarnje trčanje na svježem zraku - odlično mjesto za romantičare i ljubitelje zdravog načina života. Čist morski zrak s tonovima crnogorice puni tijelo energijom već pri ulasku u kompleks. Naknada za održavanje iznosi 12€/m2 godišnje + 100€ godišnje depozit za struju u zajedničkim prostorijama.

Mi u MOJE NEMOVITOST U MORE nudimo Vam nenadmašan broj kvalitetnih i provjerenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da uložite u pravu nekretninu, prema vašim zahtjevima, kako vaš novac ne bi izgubio na vrijednosti. Mi smo Bugari i radimo u Bugarskoj tijekom cijele godine. Naša tvrtka vam može pružiti kupnju, najam i cjelokupno upravljanje nekretninama i postprodajne usluge na bugarskoj obali u mjestima Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i drugima.

Do kompleksa se lako može doći iz zračnih luka Varna i Burgas transferom, taksijem ili redovnim autobusima koji voze svakih 30 minuta. Od zračnih luka u Varni ili Burgasu, udaljenost do kompleksa je samo 60 km, a putovanje traje manje od sat vremena. Možete doći u svoj apartman u bilo koje zgodno vrijeme i uživati u zalasku sunca uz more uz čašu ukusnog domaćeg vina. Na pješačkoj udaljenosti od kompleksa nalazi se hotel s četiri zvjezdice s barovima, restoranima, toplicama, vodenom i sportskom zabavom. Svu ovu infrastrukturu mogu koristiti stanovnici kompleksa. Cjelokupna urbana infrastruktura udaljena je 3 minute vožnje od kompleksa u odmaralištima Obzor i Byala, gdje možete pronaći sve što vam je potrebno za ugodan život i slobodno vrijeme: trgovine, kafići, restorani, poslovnice banaka, stadion, vanjski sportovi, škola , vrtić, ljekarne, poliklinika itd. Ako je potrebno, tvrtka za upravljanje pomoći će vam u najmu stana u vašoj odsutnosti. Zaradite do 10% godišnje na troškovima stanovanja godišnje iznajmljivanjem stana. Za sve će se pobrinuti tvrtka za upravljanje. Moći ćete dolaziti u svoj stan kada Vama odgovara, a ujedno dodatno zaraditi iznajmljujući stan za ostalo vrijeme. Byala je administrativno središte smješteno u središnjem dijelu bugarske obale između dvije međunarodne zračne luke - 50 km od zračne luke Varna i 60 km od zračne luke Burgas. Grad nudi sve što je potrebno za ugodan obiteljski odmor i cjelogodišnji život: trgovine, banku, bolnicu, školu, poštu, restorane i kafiće, kozmetičke salone, stadion i ostalo. Obalu karakterizira kombinacija morskih uvala, plaža u dužini od preko 6 km, pješčanih dina i slikovitih bijelih stijena. Byala je također poznata po svom centru proizvodnje vina.

Kat
3
Broj katova
4
Izgled
2+kk
Pogled na more
YES
Područje
60 m2
Korisna površina
53 m2
Balkon
YES
Bazen
bazeni
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
590 m
Liječnik
130 m
Kafić
5 km
Restoran
210 m
Bar
370 m
Škola/vrtić
160 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00