Luksuzna mezoneta 1+1 u obiteljskom kompleksu uz more

Trikomo , Cipar – ID 11794
Područje 65 m2
Izgled 1+1
Pod 1/2
More 500 m
Stanje U izgradnji
Sezona Cijela godina

U ekskluzivnom zastupstvu klijenta iz Češke i po super cijeni nudimo prekrasan dvoetažni 1+1 apartman u drugoj fazi jednog od najboljih resorta na Cipru.

Cijena istog stana od developera je puno veća, ako ste zainteresirani, pokazat ćemo vam.

Velika prednost je činjenica da naselje ima vlastitu plažu, gdje se nalaze ležaljke i kućice namijenjene stanovnicima projekta. Tu je i prekrasan mol s ležaljkama i boksevima, gdje možete naručiti npr. osvježavajuće piće. Prilaz plaži je podvožnjakom ispod ceste. Na Cipru postoji vrlo malo sličnih odmarališta.

Apartman ima 60m2 i 5m2 terase koja je uračunata u cijenu. U naselju možemo pronaći svu potrebnu komercijalnu infrastrukturu, u blizini su bolnica i najveće sveučilište na Cipru, koje je priznato u cijelom svijetu.

Udaljenost od zračne luke Larnaca je 70 km, udaljenost od zračnih luka Ercan i Nicosia je 45 km. Do Famaguste 20 km, Kyrenia 40 km, Korenium golf club 35 km. Na Cipru ste za 3 sata leta. Što god vas zanima, možemo vas savjetovati. Fizički smo tamo.

Isporuka travanj 2024.

Obročna otplata do siječnja 2025. bez povećanja!

Fotografije su iz analognog stana u prvoj fazi.

Plan plaćanja

70% do travnja 2024., ostatak do siječnja 2025

Pribor za projekt:

U sklopu projekta su: vanjski bazen, zatvoreni bazen, vodeni park, biciklističke i pješačke staze, fitness, spa/masažno - beauty centar, tenisko, košarkaško i odbojkaško igralište, restoran, caffe bar, terasa, beach bar, postoji dječji klub i mnoge druge društvene aktivnosti.

Naknade iznad osnovne cijene: PDV, komunalne mreže, doprinos infrastrukturi, pravne usluge.

Za ukupnu cijenu i postupak, ne ustručavajte se kontaktirati nas.

Prvi smo Vam ponudili mogućnost ulaganja u nekretnine u inozemstvu. Jedna smo od malih tvrtki na otoku koja će Vam pružiti sve usluge prije i nakon prodaje, uključujući i najam Vaše nekretnine. Pažljivo birajte partnera, uštedjet ćete mnogo vremena i novca.

Mi sami posjedujemo nekretnine i savršeno poznajemo lokalno tržište. Mi ćemo se pobrinuti za sve usluge prije i nakon prodaje, uključujući najam vaše nekretnine prilikom rezervacije i prijevoz iz zračne luke.

Kat
1
Broj katova
2
Izgled
1+1
Područje
65 m2
Korisna površina
60 m2
Terasa
5 m2
Bazen
%numerirajte% bazena
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
3 km
Liječnik
10 km
Kafić
250 m
Restoran
350 m
Bar
420 m
Škola/vrtić
7 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00