Urban 2 sobe s pogledom na more, prostrana terasa, garderoba, Balchik

Balčik , Bugarska – ID 11230
70,900 €
Područje 88 m2
Izgled 2+kk
Pod 5/5
More 800 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Predstavljamo vam udoban i potpuno opremljen 2-sobni stan s pogledom na more u gradu Balchik, Bugarska. Na ukupnoj površini od 88,11 m2 nalaze se:

- prostrani dnevni boravak od 16,38 m2 s izlazom na natkrivenu ostakljenu terasu s pogledom na more;

- natkrivena ostakljena i prostrana terasa sa pogledom na more 5,10 m2;

- ugodna kuhinja i blagovaonica 12,78 m2;

- natkrivena ostakljena terasa opremljena kao dodatna kuhinja 6,81 m2;

- stilski i funkcionalno opremljena spavaća soba površine 18,71 m2;

- garderoba 2,90 m2;

- dugačak i prostran hodnik 8,21 m2;

- zasebno kupatilo 1,94 m2

- odvojeni WC 1,33 m2;

- konoba 6,90 m2.

Stan se nalazi na petom katu peterokatnice bez lifta, s kontroliranim pristupom. Orijentacija je jugoistočna, što je čini toplom i svijetlom. Prodaje se kompletno namješten i opremljen sa svime što je potrebno za stanovanje i investiciju.

Prostorije apartmana nisu prolazne, svijetle su, prostrane, stilski i udobno namještene. U spavaćoj sobi ugrađene su dvije vitrine s ugradbenom komodom i ladicama, što omogućava praktično korištenje prostora i izgleda vrlo moderno i estetski. Kuhinja sa kuhinjom, funkcionalno građena i udobna za korištenje. Raspored, mobilnost i kombinacija boja čine stan vrlo atraktivnim. Postoji 3D projekt izgradnje nove moderne kupaonice. Kupljen je tuš sustav, umivaonik s ogledalom, donji ormarić, zidne i podne pločice, ventilator sa sifonom, dvoja PVC vrata. Pločice su kupljene za wc.

Stan se grije na tri klime, u hodniku je podno grijanje. Ovdje su ugrađeni i radijatori s mogućnošću lokalnog grijanja.

Nekretnina je izgrađena kvalitetnim materijalima, postavljena je nova PVC stolarija. Podovi u sobama su laminat, u ostalim sobama terakota. Unutarnja izolacija je urađena. Krov samog objekta je čvrst, ima zračni jastuk. Zaseban dvostruki izolirani krov na terasama. Stanu pripada i konoba. Zajednički prostori su vrlo dobro održavani. Zgrada ima javni parking gdje se uvijek možete parkirati.

Nekretnina se nalazi u gornjem dijelu Balchika - mirnoj i tihoj lokaciji s brzim i lakim pristupom bilo kojem dijelu grada. Samo 15 minuta hoda do mora i obale. U blizini se nalaze: stajališta javnog prijevoza, benzinske postaje, trgovine i restorani, ljekarne, škola, vrtić, gimnazija, crkva. Botanički vrt Balčik udaljen je oko 15 minuta hoda. U blizini se nalazi veliki novoizgrađeni multifunkcionalni sportski teren za odbojku i košarku, koji je dio predloženog sportskog kompleksa.

Stan je pogodan kako za stanovanje tako i za investiciju. To ga čini posebno atraktivnim.

Odlična ponuda, topla preporuka!

Mi u MOJE NEMOVITOST U MORE nudimo Vam nenadmašan broj kvalitetnih i provjerenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da uložite u pravu nekretninu, prema vašim zahtjevima, kako vaš novac ne bi izgubio na vrijednosti. Mi smo Bugari i radimo u Bugarskoj tijekom cijele godine. Naša tvrtka vam može pružiti kupnju, najam i cjelokupno upravljanje nekretninama i postprodajne usluge na bugarskoj obali u mjestima Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i dr.

Vodimo brigu o upravljanju imovinom od A do Ž. Na nas se možete osloniti u svakom pogledu.

Kupnja naš odnos ne prestaje, već tek počinje.

Tim MNM

Balchik, najvažnije bugarsko ljetovalište na sjeveru, vrlo je lijepo mjesto iznad širokog zaljeva. Zgrade se nalaze iznad mora u brdima i grupirane su oko tri mala trga postavljena jedan iznad drugoga povezana glavnom okomitom ulicom. Sam grad i njegova okolica vrlo su slikoviti zbog vapnenačkih litica i stijena iznad grada. Balčik je jeftinije mjesto u odnosu na obližnju Albenu i Zlatne pijeske, jer ima dosta starosjedilaca. To je normalan bugarski grad, a ne čisto turističko mjesto. Već se rimski pjesnik Ovidije divio njegovoj ljepoti i nazvao ga Bijelim gradom. Ova karakteristika vrijedi i danas, dijelom zahvaljujući brojnim kućama izgrađenim od bijelog kamena, a dijelom zahvaljujući jedinstvenim "bijelim" stijenama pješčenjaka između kojih se smjestio grad. Balchik je malo pogođen međunarodnim turizmom i još uvijek zadržava atmosferu crnomorskog lučkog grada.

Kat
5
Broj katova
5
Izgled
2+kk
Pogled na more
YES
Područje
88 m2
Korisna površina
77.54 m2
Terasa
YES
Balkon
YES
Parkiralište
YES
Podrum
YES
Posao
70 m
Liječnik
320 m
Kafić
100 m
Restoran
10 m
Bar
210 m
Škola/vrtić
320 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00