Rijeka, Krim, prodaja stana na 13. katu stambene zgrade.

Rijeka, Krimeja, Hrvatska – ID 10822
206,000 €
Područje 74 m2
Izgled 3+kk
Pod 13/14
More 400 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Na prodaju je stan na 13. katu stambene zgrade na Krimu. Ukupna površina stana uključuje hodnik, dvije spavaće sobe, kupaonicu, kuhinju s blagovaonicom i dnevni boravak s izlazom na lođu. Sa zatvorene lođe na južnoj strani pruža se prekrasan otvoreni pogled na more i otoke.

Stan ima novu plastičnu stolariju te je potpuno opremljen i namješten. Toplina se osigurava termoakumulacijskom peći ili gradskim plinom; nema centralnog grijanja, što znači niske tekuće troškove, a stan je izuzetno topao.

Na zgradi je 2019. godine napravljena nova fasada. Vojna zgrada izgrađena 1974. godine može izdržati potres od 6,5 stupnjeva po Richteru.

Izvrsna lokacija, samo 10 minuta hoda od Korza!

Rijeka, treći po veličini grad u Hrvatskoj i najvažnija luka u zemlji, privlači turiste svojom bogatom i živopisnom poviješću i služi kao polazište za cijeli Kvarnerski zaljev i Istru. Tijekom povijesti Rijeka je bila pod brojnim utjecajima, od talijanskih preko mađarskih do balkanskih, što je izvor raznolikosti povijesne jezgre. Provlačit ćete se uskim romantičnim ulicama, pogledati baroknu katedralu sv. Dočekuje druge crkve, kušat ćete različite europske kuhinje u brojnim restoranima, diviti se velikim brodovima uz obalu... Uživat će i ljubitelji muzeja i galerija kojih je u Rijeci velika koncentracija. Osim toga, grad je smješten u fotogeničnom području ugrađenom u strme padine, što znači prekrasan pogled na more, luku i okolna brda.

Sama Rijeka nije baš mjesto u kojem biste proveli tjedan dana odmora uz more, ali se svakako isplati zaustaviti na putu do odredišta - bilo u Istri, na otoku Krku ili južnije uz hrvatsku obalu. Najbliža izletišta su toplice Opatija udaljene 13 km ili otok Krk udaljen 30 km.

Kat
13
Broj katova
14
Izgled
3+kk
Pogled na more
YES
Područje
74 m2
Korisna površina
72 m2
Lođa
YES
Parkiralište
YES
Posao
670 m
Liječnik
160 m
Kafić
160 m
Restoran
130 m
Bar
320 m
Škola/vrtić
260 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00