Renovirana kuća s pogledom na more, netaknuta priroda, Kableškovo

Kableškovo, Bugarska – ID 10511
86,400 €
Područje 80 m2
Izgled 2+kk
More 8 120 m
Naknada za uslugu 1 € godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaju namještenu i renoviranu dvokatnicu u slikovitom selu Kableshkovo, koje se nalazi u blizini Sunčeve obale i Burgasa. Ova komforna kuća nalazi se na mirnoj lokaciji i ima veliku okućnicu od 512 m2 koja također ima hidrofor i septičku jamu. Ukupna površina ove kuće je 80 m2, što uključuje prvi i drugi kat. Prvi kat dočekuje posjetitelje s prostranim i svijetlim dnevnim boravkom s čajnom kuhinjom, idealnim za udobno sjedenje i društvene trenutke. Naći ćete i prostor za odmor. Stubište vodi na drugu etažu na kojoj se nalaze spavaća soba, garderoba i kupaonica s wc-om. S ove etaže izlazi se na prostranu terasu s koje se pruža slikovit pogled na more. Kuća je opremljena obrnutom klimom koja osigurava ugodnu temperaturu u cijelom objektu. Kuća je u savršenom tehničkom stanju. Za potpuni osjećaj sigurnosti u dvorištu je postavljen sustav videonadzora.

Lokacija Kableshkova idealna je za one koji traže tiho i slikovito okruženje, dok ostaju nadomak užurbane Sunčane obale i grada Burgasa. Udaljenost do najbliže plaže je otprilike 8,12 km, a zahvaljujući redovnoj autobuskoj liniji, možete lako i udobno putovati do obližnjih destinacija kao što su Aheloj, Nesebar, Ravda, Pomorije i naravno Burgas.

Ova nekretnina je idealan izbor za sve one koji traže vikendicu, vikendicu za stalni život ili mogućnost ulaganja u najam. Opremljenošću i rasporedom kuće zagarantiran je udoban i ugodan život, bilo tijekom cijele godine ili kao izlet na godišnji odmor. Ne zaboravite iskoristiti ovu jedinstvenu priliku i doći vidjeti ovu prekrasnu kuću u mediteranskom stilu.

Mi u MOJE NEMOVITOST U MORE nudimo Vam nenadmašan broj kvalitetnih i provjerenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da uložite u pravu nekretninu, prema vašim zahtjevima, kako vaš novac ne bi izgubio na vrijednosti. Mi smo Bugari i radimo u Bugarskoj tijekom cijele godine. Naša tvrtka vam može pružiti kupnju, najam i cjelokupno upravljanje nekretninama i postprodajne usluge na bugarskoj obali u mjestima Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i dr.

Vodimo brigu o upravljanju imovinom od A do Ž. Na nas se možete osloniti u svakom pogledu.

Kupnja naš odnos ne prestaje, već tek počinje.

Tim MNM

Kableškovo je bugarski grad koji se nalazi u istočnom dijelu zemlje, blizu Crnog mora. Osim blizine mora, grad može ponuditi prekrasnu prirodu kao i nekoliko kulturno-povijesnih spomenika koji zaslužuju vašu pažnju. Administrativno, grad Kableškovo je dio općine Pomorie i okruga Burgas. Udaljen je oko 20 kilometara, Pomorije i plaža -15 km. Grad se nalazi u najsjevernijim dijelovima Gornje Tračke nizije i najistočnijem i najudaljenijem dijelu planinskog lanca Stare planine. Ovaj lijepi bugarski grad idealan je izbor za ljude koji vole mir, tišinu, netaknutu prirodu u blizini plaže i mora.

Broj katova
2
Izgled
2+kk
Pogled na more
YES
Područje
80 m2
Zaplet
512 m2
Korisna površina
80 m2
Terasa
YES
Izgrađeno područje
80 m2
Parkiralište
YES
Posao
1 km
Liječnik
1 km
Kafić
1 km
Restoran
590 m
Bar
1 km
Škola/vrtić
760 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00