Nova obiteljska kuća u naselju Primorska, vrhunska ponuda, mogućnost prodaje na rate

Primorsko, Bugarska – ID 10999
128,000 €
Područje 118 m2
Izgled 4+1
More 3 000 m
Stanje U izgradnji
Sezona Cijela godina

Top ponuda! Nudimo dvije nove kuće na zajedničkoj parceli u elitnoj, rezidencijalnoj četvrti Primorska-Uzundžata. Početak izgradnje je 1. listopada 2024. godine, odobrenje je planirano 1. listopada 2026. godine. Svaka kuća će imati izgrađenu površinu od 118 m2 i vlastitu okućnicu od 175 m2. Raspored svake kuće -

Prvi kat - predsoblje, dnevni boravak s kuhinjom, wc

Drugi kat - tri spavaće sobe, dvije kupaonice s wc-om, balkon.

Cijena je za završetak do faze "Na tapa". Vanjska izolacija, prozori na 5 kamera, unutarnja i ulazna vrata (ulazna vrata će biti protuprovalna), elektro i vodoinstalaterske instalacije, zidovi spremni za žbukanje, kupaonice za sanitarije, podovi spremni za oblaganje. Rado ćemo pomoći u realizaciji po povoljnim uvjetima. Cijena kompletne izvedbe bez namještaja i opreme od 10.000€ prema materijalima koje je odabrao novi vlasnik.

Kuće se nalaze u najboljem dijelu naselja. Moguća je prodaja na rate na rok od dvije godine. U cijenu nije uključena veranda i jacuzzi iz vizualizacija koje ćemo uz nadoplatu i prema novom vlasniku vrlo rado urediti. Udaljenost od sjeverne plaže u Primorsku je 3 km, od centra grada - 2 km. Cijena svake kuće je 128.000€. Idealna opcija za rezidencijalni život uz more! Preporučujemo!

Kruna se pomaknula na najjaču razinu u odnosu na euro u 11 godina! Kupnja nekretnine za Eure nikad nije bila niti će biti isplativija!

Poštovani klijenti, Živimo u čudnom vremenu u kojem je mnogo toga odstupilo od normalnog posljednjih godina. Ipak, u svakoj lošoj stvari se nađe nešto dobro. Počeli smo puno više koristiti tehnologiju i naučili kako uštedjeti vrijeme i resurse naših klijenata. Danas svatko od nas može pogledati Google View (lokacije i bliža okolica), YouTube (lokacija, najbliže plaže i atrakcije) i Booking (recenzije). Ove tehnologije, u kombinaciji s online obilaskom, pomažu da se vrlo detaljno pogleda određena nekretnina u stvarnom vremenu i iz udobnosti vlastitog kauča. Imamo priliku puno adekvatnije procijeniti prednosti i nedostatke nekretnine. Više se ne moramo brinuti oko fizičkog pregleda i voditi bilješke o svakoj pregledanoj nekretnini. Možemo osigurati i osigurati cijeli proces prijenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnog putovanja. Uključujući sve dokumente za prijenos vlasništva, uključujući prijenos energije i sve registracije, uključujući postprodajne usluge i organizaciju bilo kakvog najma. Možete kupiti svoj apartman iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to već sada po vrlo pristupačnoj cijeni. Naši klijenti nikada ne čekaju u redovima i od nas imaju svu pomoć i informacije koje im trebaju.

O Primorskom: Najduže pješčane plaže na obali Crnog mora koje se protežu više od 10 kilometara, gostoljubivost lokalnog stanovništva i mogućnost komunikacije na češkom, samo su neki od razloga zašto Primorsko privlači brojne turiste svake godine. Izvorno malo ribarsko mjesto 50 km južno od odmarališta Burgas, postalo je popularno turističko odmaralište za većinu čeških turista. Ovdje ćete pronaći jednu od najdužih i najljepših pješčanih plaža bugarske rivijere, poznatu po bijelom pijesku, čistoj vodi i postupnom ulasku u more.

Od 1994. godine Primorsko je nositelj simbola Plave zastave. Plava zastava je simbol koji označava plaže ili luke koje zadovoljavaju ekološke standarde. Za dobivanje zastave potrebna je čistoća vode i recikliranje otpada, plaže također moraju imati pristup bez barijera te biti opremljene zdravstvenim ustanovama, informativnim centrom, elementima za zabavu, toaletima i kabinama za presvlačenje.

Broj katova
2
Izgled
4+1
Područje
118 m2
Zaplet
225 m2
Korisna površina
118 m2
Balkon
YES
Izgrađeno područje
118 m2
Parkiralište
YES
Posao
1 km
Liječnik
900 m
Kafić
1 km
Restoran
1 km
Bar
1 km
Škola/vrtić
1 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00