Namješten 2 sobe, 250m od plaže i sa pogledom na more, blizu centra, Byala

Byala, Bugarska – ID 11233
64,000 €
Područje 57 m2
Izgled 2+kk
Pod 2/7
More 250 m
Naknada za uslugu 8 € po m2/godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo Vam dvosobni stan na drugom katu stambenog kompleksa smještenog u ravnom dijelu primorskog mjesta Byala, 250 metara od pješčane plaže i glavne ulice sa svom potrebnom urbanom infrastrukturom (trgovine, restorani) , kafići, ljekarne, fitness, igrališta itd.) . Na ulaz se ulazi s razine drugog kata što je velika prednost.

Stan je funkcionalnog rasporeda (bez spojenih prostorija) i sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka s kuhinjom, odvojene spavaće sobe, kupaonice s wc-om i terase s pogledom na zelenilo i more. Izgrađena površina stana je 48 m2, ukupna površina je 57 m2.

Apartman ima sve što je potrebno za odmor i cjelogodišnji život. Internet i kabelska TV dostupni. Ugrađen je portafonski sustav.

Na području kompleksa nalazi se bazen s dijelom za djecu, prostor za rekreaciju i parkiralište.

Prekrasno mjesto za obiteljski odmor uz more i za stalni boravak!

Naknada za održavanje iznosi 8€/m2 godišnje.

Odlična ponuda, topla preporuka!

Mi u MOJE NEMOVITOST U MORE nudimo Vam nenadmašan broj kvalitetnih i provjerenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da uložite u pravu nekretninu, prema vašim zahtjevima, kako vaš novac ne bi izgubio na vrijednosti. Mi smo Bugari i radimo u Bugarskoj tijekom cijele godine. Naša tvrtka vam može pružiti kupnju, najam i cjelokupno upravljanje nekretninama i postprodajne usluge na bugarskoj obali u mjestima Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i dr.

Vodimo brigu o upravljanju imovinom od A do Ž. Na nas se možete osloniti u svakom pogledu.

Kupnja naš odnos ne prestaje, već tek počinje.

Tim MNM

Byala je administrativno središte u središnjem dijelu bugarske crnomorske obale, smješteno između dvije međunarodne zračne luke - 50 km. južno od Varne i 60 km. sjeverno od Burgasa. Obalu karakterizira kombinacija morskih uvala, široke plaže u dužini od preko 6 km, pješčanih dina i slikovitih bijelih stijena. Byala je ekološki čista regija i središte vinarstva, čija tradicija seže u davnu prošlost. Mjesto nudi sve što je potrebno za ugodan obiteljski odmor i cjelogodišnji život.

Kat
2
Broj katova
7
Izgled
2+kk
Pogled na more
YES
Područje
57 m2
Korisna površina
48 m2
Terasa
YES
Bazen
bazeni
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
510 m
Liječnik
6 km
Kafić
750 m
Restoran
210 m
Bar
480 m
Škola/vrtić
820 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00