Kuća na mirnoj lokaciji sa velikom okućnicom, Suhodol

Suhodol, Bugarska – ID 10504
17,000 €
Područje 54 m2
Izgled 3+kk
More 35 000 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo jedinstvenu priliku za kupnju kuće sa okućnicom od 1000 m2, koja je idealna za rekonstrukciju, po super cijeni. Ova slikovita kuća veličine 54 m2 ima tri sobe, ugodnu verandu, malu ljetnu kuhinju, metalnu konstrukciju plastenika i aneks za inventar. Za ljubitelje vrtlarstva i prirode ova nekretnina je izvrsna prilika za stvaranje vlastite oaze mira. Na prostranoj parceli nalazi se raznolik vrt s bogatim voćnjakom. Tri stabla dunje, tri oraha, dud, jabuka, trešnja, marelica, breskva, kruška i šljiva stvaraju šareni voćnjak pun okusa i mirisa. Osim toga, uključuje i grmlje poput malina, crnog ribiza i grožđa, koji vrtu daju novu dimenziju. Za ljubitelje rekreativnih aktivnosti tu je obližnje jezero do kojeg možete doći pješice za samo 5 minuta. Ova lokacija je idealna za one koji traže mirno i rijetko naseljeno okruženje gdje se mogu opustiti i uživati u privatnosti. Ovo selo nudi jedinstvenu kombinaciju mira, prirodne ljepote i potencijala za stvaranje vlastitog doma prema vlastitim zamislima. Burgas i najbliža plaža udaljeni su samo 35 km.

Sada je pravo vrijeme da se uključite u ovu ponudu i počnete planirati svoj novi život u ovom slikovitom i mirnom okruženju.

Samo 35 km do Burgasa.

Mi u MOJE NEMOVITOST U MORE nudimo Vam nenadmašan broj kvalitetnih i provjerenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da uložite u pravu nekretninu, prema vašim zahtjevima, kako vaš novac ne bi izgubio na vrijednosti. Mi smo Bugari i radimo u Bugarskoj tijekom cijele godine. Naša tvrtka vam može pružiti kupnju, najam i cjelokupno upravljanje nekretninama i postprodajne usluge na bugarskoj obali u mjestima Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i dr.

Vodimo brigu o upravljanju imovinom od A do Ž. Na nas se možete osloniti u svakom pogledu.

Kupnja naš odnos ne prestaje, već tek počinje.

Tim MNM

Broj katova
1
Izgled
3+kk
Područje
54 m2
Zaplet
1000 m2
Korisna površina
54 m2
Izgrađeno područje
55 m2
Parkiralište
YES
Posao
13 km
Liječnik
14 km
Kafić
13 km
Restoran
7 km
Bar
8 km
Škola/vrtić
5 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00