Građevinsko zemljište na atraktivnoj lokaciji, top investicija, Lozenec

Yambol, Bugarska – ID 10615
13,000 €
Područje 1570 m2
More 70 000 m
Sezona Cijela godina

Zadovoljstvo nam je predstaviti jedinstvenu priliku za kupnju građevinskog zemljišta od 1570 m2 u selu Lozenec, okrug Yambol, Bugarska. Ova ponuda uključuje praznu parcelu sa priključkom struje i vode. Ovo zemljište pruža idealne uvjete za izgradnju kuće (maksimalne visine 10 metara).

Lokacija je ključni element ove investicije, jer je blizu centra grada Straldža (4 km) i Petolatchka (3,5 km). Ova pogodna lokacija nudi jednostavan pristup ključnim područjima, a istovremeno osigurava mirno okruženje za vaš novi dom.

Ulaganje u nekretnine u području s rastućim tržištem kao što je selo Lozenec, općina Straldzha, regija Yambol, strateška je odluka. Cijena zemljišta na ovom području s vremenom raste. To investitorima pruža ne samo stabilnost, već i potencijalnu dobit za budućnost.

Osim toga, ponuda gradnje kuće od nule omogućuje novim vlasnicima punu slobodu projektiranja i izgradnje kuće prema vlastitim zamislima. Možete odabrati dizajn, materijale i tehnologije koje odgovaraju vašim osobnim preferencijama i životnom stilu. Ova fleksibilnost omogućuje vam stvaranje doma točno prema vašim snovima i potrebama.

Ne propustite ovu izuzetnu priliku za ulaganje u budućnost sa zemljištem koje nudi ne samo velike mogućnosti izgradnje, već i potencijalni rast vrijednosti. Kontaktirajte nas već danas i počnite graditi svoj komadić raja u selu Lozenec!

Mi u MOJE NEMOVITOST U MORE nudimo Vam nenadmašan broj kvalitetnih i provjerenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da uložite u pravu nekretninu, prema vašim zahtjevima, kako vaš novac ne bi izgubio na vrijednosti. Mi smo Bugari i radimo u Bugarskoj tijekom cijele godine. Naša tvrtka vam može pružiti kupnju, najam i cjelokupno upravljanje nekretninama i postprodajne usluge na bugarskoj obali u mjestima Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i drugima.

Odmaralište Lozenets nalazi se 59 km južno od Burgasa i nalazi se u podnožju planinskog lanca Strandža, koji je poznat po netaknutoj prirodi. To je ljetovalište koje brzo raste i razvija se.

Plaža u Lozencu je pješčana, prostrana s postupnim ulazom u more, na rubovima obrubljena stjenovitim formacijama s elegantnim beach barovima. U ljetnoj sezoni ovdje radi i nekoliko škola vodenih sportova.

Oko sela su prostrani vinogradi, šumski gajevi i šume, idealni za vožnju brdskim biciklom. Središte naselja nudi razne restorane, barove, diskoteke i trgovine. Ljubazni domaći ljudi i vrlo povoljne cijene stvaraju idealne uvjete za opuštajući odmor u naselju Lozenec.

Područje
1570 m2
Posao
17 km
Liječnik
5 km
Kafić
3 km
Restoran
3 km
Bar
12 km
Škola/vrtić
250 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00