Dvoetažna obiteljska kuća s pogledom na more, Byala

Byala, Bugarska – ID 11714
194,000 €
Područje 386 m2
Izgled 4+kk
More 350 m
Naknada za uslugu 1 € godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo vašoj pozornosti dvokatnicu s 4 sobe s pogledom na more u Byali, Bugarska.

Kuća se nalazi u kompleksu od 4 kuće sa zajedničkim bazenom. Udaljenost od plaže je 350 metara, svi sadržaji su na dohvat ruke

Raspored:

Prizemlje: prostrani dnevni boravak s kaminom, kuhinja s blagovaonicom, kupaonica s wc-om. Izlaz na verandu s prekrasnim pogledom na more.

Na katu se nalaze tri spavaće sobe sa dvije kupaonice od kojih jedna ima jacuzzi. Dvije spavaće sobe imaju terase s pogledom na more. Kuća je kompletno namještena, klima uređaji su postavljeni u svakoj sobi.

Površina kuće je 200 m2. Površina okućnice 386 m2.

Okućnica je uređena i uz nju se nalazi parking. U cijenu je uključena 1/4 idealnog dijela parcele od 1544 m2 na kojoj se nalazi bazen. Područje je mirno i pogodno za rekreaciju i korištenje tijekom cijele godine.

Kuća bez naknade za održavanje! O visini naknade za održavanje dvorišta i bazena vlasnici odlučuju kolektivnim ugovorom.

Odlična ponuda, topla preporuka!

Mi u Moje novitete u more nudimo vam nenadmašan broj kvalitetnih i provjerenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da uložite u pravu nekretninu, prema vašim zahtjevima, kako vaš novac ne bi izgubio na vrijednosti. Mi smo Bugari i radimo u Bugarskoj tijekom cijele godine. Naša tvrtka vam može pružiti kupnju, najam i cjelokupno upravljanje nekretninama i postprodajne usluge na bugarskoj obali u mjestima Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i drugima.

Vodimo brigu o upravljanju imovinom od A do Ž. Na nas se možete osloniti u svakom pogledu.

Kupnja naš odnos ne prestaje, već tek počinje.

Tim MNM

Grad Byala nalazi se na granici okruga Varna i Burgas, gotovo jednako udaljen od okružnih gradova Varna (56 km) i Burgas (70 km). Najbliži grad Byala je Obzor, koji je udaljen samo 5 km. Obalu naselja karakterizira kombinacija stjenovite obale, malih uvala, plaža s pješčanim dinama. Ljetni turizam privlači mnoge ljude. Posljednjih godina produljena je turistička sezona koja počinje početkom svibnja i traje do rujna. Danas je Byala prosperitetan bugarski grad zahvaljujući naprednoj proizvodnji vina. Ovdje se proizvodi izvrsno vino Dimyat. Također je i primorsko odmaralište. Prirodni resursi određuju razvoj grada kao središta punog pomorskog turizma. Prostrana plaža u kombinaciji s bjelogoričnom šumom, povoljnom temperaturom mora i njegovom čistoćom nudi optimalne uvjete za preventivu i rehabilitaciju uz obalu. Grad je osnovan u 3. stoljeću pr. Paleogeološko nalazište Bijela stijena nalazi se u malom mjestu. Nalazi se između sjeverne strane središnje plaže i ušća Bijele rijeke.

Broj katova
2
Izgled
4+kk
Pogled na more
YES
Područje
386 m2
Zaplet
386 m2
Korisna površina
200 m2
Terasa
YES
Balkon
YES
Bazen
YES
Izgrađeno područje
200 m2
Parkiralište
YES
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00