3 sobe sa pogledom na bazen, u prelepom kompleksu Cascadas, Ravda

Ravda , Bugarska – ID 11485
103,400 €
Područje 65 m2
Izgled 3+kk
Pod 3/5
More 350 m
Naknada za uslugu 15 € po m2/godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo vašoj pažnji prekrasan stan površine 3 sobe, veličine 65 m2, koji se nalazi na trećem katu od pet katova, u elitnom kompleksu Cascadas u Ravdi, Bugarska. Raspored prostorija: predsoblje, dnevni boravak s kuhinjom, dvije spavaće sobe, kupaonica s wc-om, balkon s pogledom na bazen. U cijenu je uključen namještaj i oprema prema trenutnim slikama.

Kompleks se nalazi tik uz plažu, na jednom od najljepših mjesta na bugarskoj južnoj obali Crnog mora, 5 minuta hoda od pješčane plaže i 300 metara od vodenog parka Aqua Paradise. Područje ima razvijenu infrastrukturu sa svim sadržajima za cjelogodišnji život - trgovine, restorani, javni prijevoz, škola, vrtić i drugo. Na području kompleksa nalazi se dječje igralište, veliki bazen za odrasle i djecu, zona za opuštanje, lijepo uređen prostor, jacuzzi, parkiralište i zaštitar. Naknada za održavanje iznosi 15 €/m2 godišnje.

Mi u MOJE NEMOVITOST U MORE nudimo Vam nenadmašan broj kvalitetnih i provjerenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da uložite u pravu nekretninu, prema vašim zahtjevima, kako vaš novac ne bi izgubio na vrijednosti. Mi smo Bugari i radimo u Bugarskoj tijekom cijele godine. Naša tvrtka vam može pružiti kupnju, najam i cjelokupno upravljanje nekretninama i postprodajne usluge na bugarskoj obali u mjestima Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i drugima.

Vodimo brigu o upravljanju imovinom od A do Ž. Na nas se možete osloniti u svakom pogledu.

Kupnja naš odnos ne prestaje, već tek počinje.

Tim MNM

Kat
3
Broj katova
5
Izgled
3+kk
Područje
65 m2
Korisna površina
57.2 m2
Balkon
YES
Bazen
bazeni
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
1 km
Liječnik
670 m
Kafić
340 m
Restoran
240 m
Bar
450 m
Škola/vrtić
910 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00