2 sobe s prekrasnim pogledom na more, dvije terase, kompleks Fortuna Cape, Byala

Byala, Bugarska – ID 10900
72,000 €
Područje 84 m2
Izgled 2+kk
Pod 6/7
More 450 m
Naknada za uslugu 378 € godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Top ponuda! Nudimo vam prostran i namješten dvosobni apartman koji se nalazi na šestom katu od sedam katova stambenog kompleksa koji se nalazi 450 metara od pješčane plaže u mirnom primorskom gradiću Byala.

Stan se sastoji od ulaznog hodnika s hodnikom, prostranog dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, prostrane pravokutne terase (10 m2) s pogledom na more, plažu i prekrasan unutarnji dio kompleksa s bazenima. , spavaća soba s vlastitim balkonom, kupaonica s wc-om.

Izgrađena površina je 72 m2, ukupno 84 m2.

Stan je spreman za useljenje. Prodaje se potpuno namješten i opremljen, uključujući vrhunsku Daikin klimu (grijanje/hlađenje) u obje sobe. Stambeni kompleks u kojem se nalazi apartman je dobro održavan i ima sljedeće sadržaje: bazen za odrasle i djecu, prostor za opuštanje sa ležaljkama i suncobranima, roštilj, dva parkinga od kojih je jedan ograničenog pristupa, stol za igranje stolnog tenisa. U zgradi postoji lift. Udaljenost od plaže je 450 metara. Naknada za održavanje iznosi 378 € godišnje, korištenje bazena nije obavezno i naknada za to iznosi 150 €. Stan idealan za cjelogodišnje korištenje i za iznajmljivanje. Preporučujemo!

Mi u MOJE NEMOVITOST U MORE nudimo Vam nenadmašan broj kvalitetnih i provjerenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da uložite u pravu nekretninu, prema vašim zahtjevima, kako vaš novac ne bi izgubio na vrijednosti. Mi smo Bugari i radimo u Bugarskoj tijekom cijele godine. Naša tvrtka vam može pružiti kupnju, najam i cjelokupno upravljanje nekretninama i postprodajne usluge na bugarskoj obali u mjestima Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i drugima.

Byala je administrativno središte u središnjem dijelu bugarske crnomorske obale, smješteno između dvije međunarodne zračne luke - 50 km. južno od Varne i 60 km. sjeverno od Burgasa. Obalu karakterizira kombinacija morskih uvala, široke plaže u dužini od preko 6 km, pješčanih dina i slikovitih bijelih stijena. Byala je ekološki čista regija i središte vinarstva, čija tradicija seže u davnu prošlost. Mjesto nudi sve što je potrebno za ugodan obiteljski odmor i cjelogodišnji život.

Kat
6
Broj katova
7
Izgled
2+kk
Pogled na more
YES
Područje
84 m2
Korisna površina
72 m2
Terasa
YES
Balkon
YES
Bazen
bazeni
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
820 m
Liječnik
940 m
Kafić
5 km
Restoran
310 m
Bar
710 m
Škola/vrtić
1 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00