2 + kk na Cipru, 19 km od zračne luke po super cijeni

Paralimni, Cipar – ID 11272
135,000 €
Područje 59 m2
Izgled 2+kk
Pod 1/3
More 2 500 m
Stanje U izgradnji
Sezona Cijela godina

Sastoji se od ukupno osam pažljivo dizajniranih stanova, naš projekt nudi četiri izvrsna jednosobna stana i četiri prostrana dvosobna stana, od kojih dva imaju očaravajuće krovne vrtove, savršene za panoramski pogled i opuštanje na otvorenom.

Svaki je stan promišljeno dizajniran kako bi prednost dao funkcionalnosti i eleganciji kako bi osigurao skladno životno iskustvo za naše stanare. Od trenutka kada uđete unutra, dočekuje vas besprijekoran spoj modernog dizajna i vrhunskih završnih obrada koji stvaraju ugodnu atmosferu koju ćete s ponosom zvati domom.

Naš se projekt također može pohvaliti praktičnim pogodnostima, uključujući sigurno parkiralište, skladišni prostor za svaki stan i uređene zajedničke prostorije koje poboljšavaju ukupni životni stil naših stanara.

Smješten u živahnoj zajednici Livadia, stanovnici će imati jednostavan pristup mnoštvu sadržaja, uključujući trgovačke centre, škole, restorane i rekreacijske sadržaje, osiguravajući da je svaka pogodnost nadohvat ruke.

Balansiranje stambene zgrade:

Klima uređaj, osiguranje

Lift

Zatvoreni kompleks

natkriveni parking

Solarni fotonaponski paneli

Solarni bojler

Skladištenje

Udaljenosti:

ZRAČNA LUKA

19 kilometara

More

3 km

Javni prijevoz

200 m

Škole

200 m

Bilo da tražite udobno utočište s jednom spavaćom sobom ili prostrano utočište s dvije spavaće sobe s oazom na krovu, naš projekt u Livadiji nudi savršenu kombinaciju udobnosti, praktičnosti i luksuznog življenja.

Kat
1
Broj katova
3
Izgled
2+kk
Područje
59 m2
Korisna površina
50 m2
Balkon
6 m2
Garaža
YES
Parkiralište
YES
Podrum
YES
Recepcija
Recepcija
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00