velike 2 spavaće sobe s natkrivenim parkingom po super cijeni

Sotira, Cipar – ID 11719
118,000 €
Područje 65 m2
Izgled 2+kk
Pod 1/3
More 10 000 m
Stanje U izgradnji
Sezona Cijela godina

Tražite li nekretninu na Cipru izravno od investitora? Mi smo ekskluzivni zastupnici ovog developera i ovaj projekt možete dobiti samo preko nas. Ne plaćate nam proviziju za posredovanje u poslu; kupujete izravno od prodavatelja.

Stambeni projekt smješten u selu Sotira nudi jedinstvenu kombinaciju udobnosti, stila i nevjerojatnog pogleda na jezero koje vrvi gracioznim flamingosima. S pažnjom posvećenom detaljima i naglaskom na moderan život, Flamingo Lake Residences predstavlja iznimno životno iskustvo za pojedince i obitelji.

Lokacija: Sotira, miran i slikovit gradić poznat po svojoj tišini i šarmu, stvara savršenu pozadinu za Flamingo Lake Residences. Povoljno je smješten, a stanovnici imaju jednostavan pristup osnovnim sadržajima, dok uživaju u mirnoj atmosferi okoline.

Arhitektura: Sastoji se od dva elegantno dizajnirana bloka, Sotira Residences se može pohvaliti s ukupno 26 stanova, od udobnih jednosobnih utočišta do prostranih trosobnih stanova. Svaki stan odiše profinjenošću i udobnošću te nudi skladnu ravnotežu između funkcionalnosti i estetike.

Karakteristike apartmana:

• Unutarnje natkrivene površine od 53 m² do 113 m² osiguravaju dovoljno prostora za moderan život.

• Prostrane verande koje se kreću od 9 m² do impresivnih 41 m² pružaju zapanjujući pogled na otvorenom i puno prostora za opuštanje ili zabavu.

Pogodnost:

• Veliki zajednički bazen poziva stanovnike da uživaju u ležernom kupanju i sunčanju na mediteranskom suncu.

• Potpuno opremljena teretana dizajnirana je za ljubitelje fitnessa i nudi najsuvremeniju opremu za sveobuhvatno iskustvo vježbanja.

• Natkrivena parkirna mjesta osiguravaju udobnost i sigurnost za stanare i njihova vozila.

• Namjenski skladišni prostori pružaju dodatni prostor za stvari i osiguravaju red.

-30 min od zračne luke Larnaca

Molim kontaktirajte me ako ste zainteresirani.

Kat
1
Broj katova
3
Izgled
2+kk
Područje
65 m2
Korisna površina
53 m2
Balkon
8.3 m2
Garaža
YES
Parkiralište
YES
Podrum
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00