Ugodne 3 sobe u prvom redu, s prekrasnim pogledom na more, Lozenec

Lozenec, Bugarska – ID 11905
117,000 €
Područje 100 m2
Izgled 3+kk
Pod 1/3
More 20 m
Naknada za uslugu 11 € po m2/godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaju stan površine 3 sobe sa prekrasnim pogledom na more. Apartman površine 100 m2 nalazi se na prvom katu u kompleksu Kapriz Panorama u Lozencu. Raspored prostorija: hodnik, dnevni boravak s kuhinjom, dvije spavaće sobe, kupaonica s wc-om i balkon s prekrasnim pogledom na more. Apartman se nalazi u zatvorenom kompleksu s bazenom i zonom za opuštanje, vrtom, osiguranjem, dječjim kutkom i parkingom za vlasnika.

Naknada za održavanje iznosi 10,50 €/m2 godišnje.

Mi u MOJE NEMOVITOST U MORE nudimo Vam nenadmašan broj kvalitetnih i provjerenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da uložite u pravu nekretninu, prema vašim zahtjevima, kako vaš novac ne bi izgubio na vrijednosti. Mi smo Bugari i radimo u Bugarskoj tijekom cijele godine. Naša tvrtka vam može pružiti kupnju, najam i cjelokupno upravljanje nekretninama i postprodajne usluge na bugarskoj obali u mjestima Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i drugima.

Vodimo brigu o upravljanju imovinom od A do Ž. Na nas se možete osloniti u svakom pogledu.

Kupnja naš odnos ne prestaje, već tek počinje.

Tim MNM

Odmaralište Lozenets nalazi se 59 km južno od Burgasa i nalazi se u podnožju planinskog lanca Strandža, koji je poznat po netaknutoj prirodi. To je ljetovalište koje brzo raste i razvija se.

Plaža u Lozencu je pješčana, prostrana s postupnim ulazom u more, na rubovima obrubljena stjenovitim formacijama s elegantnim beach barovima. U ljetnoj sezoni ovdje radi i nekoliko škola vodenih sportova.

Oko sela su prostrani vinogradi, šumski gajevi i šume, idealni za vožnju brdskim biciklom. Središte naselja nudi razne restorane, barove, diskoteke i trgovine. Ljubazni domaći ljudi i vrlo povoljne cijene stvaraju idealne uvjete za opuštajući odmor u naselju Lozenec.

Kat
1
Broj katova
3
Izgled
3+kk
Pogled na more
YES
Područje
100 m2
Korisna površina
88 m2
Balkon
YES
Bazen
bazeni
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
810 m
Liječnik
1 km
Kafić
1 km
Restoran
280 m
Bar
470 m
Škola/vrtić
870 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00