Renovirana kuća sa ljetnom kuhinjom, Brodilovo

Brodilovo, Bugarska – ID 11740
90,000 €
Područje 300 m2
Izgled 5+kk
More 13 000 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo Vam prostranu 5-sobnu kuću sa izgrađenom površinom od 120 m2 sa okućnicom od 300 m2.Kuća ima grill/pergolu i renovirana je. Ima kanalizaciju, struju, vodu. Grijanje je lokalno zahvaljujući kaminskoj peći.

Kuća je kompletno renovirana sa dvorištem, roštiljem i ljetnom kuhinjom. Kuća je izolirana, sastoji se od dnevnog boravka s kuhinjom, četiri spavaće sobe, ostave, dva sanitarna čvora, solarnog i električnog bojlera. Ograda je dijelom čvrsta, dijelom žičana.

Kuća se nalazi u središnjem dijelu naselja. Pogodan je za cjelogodišnji život.

Selo se nalazi u planinskom lancu Strandža, uz rijeku Veleku, 13 km od Careva i mora.

Mi u MOJE NEMOVITOST U MORE nudimo Vam nenadmašan broj kvalitetnih i provjerenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da uložite u pravu nekretninu, prema vašim zahtjevima, kako vaš novac ne bi izgubio na vrijednosti. Mi smo Bugari i radimo u Bugarskoj tijekom cijele godine. Naša tvrtka vam može pružiti kupnju, najam i cjelokupno upravljanje nekretninama i postprodajne usluge na bugarskoj obali u mjestima Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i drugima.

Vodimo brigu o upravljanju imovinom od A do Ž. Na nas se možete osloniti u svakom pogledu.

Kupnja naš odnos ne prestaje, već tek počinje.

Tim MNM

Tsarevo se nalazi na tri mala poluotoka iu četiri zaljeva, a njegovo je područje jedinstveno za Bugarsku. Položaj grada podsjeća na Rio de Janeiro u mnogo manjem mjerilu, s mnogo uvala i malih plaža te blizinom planina.

Raznolik krajolik, očuvan okoliš, prirodni fenomeni, spoj planina i mora, prisutnost parka prirode "Strandža", brojna zaštićena područja, nepoznata povijest i kultura, jedinstvena flora i fauna, čiste rijeke, jedinstveni folklor, običaji, glazba, ples , kuhinja i tako dalje. Jedinstvena priroda, bogata povijest i žive narodne tradicije isprepletene na jedinstven način u dinamičnom vremenu, određuju izgled jugoistočnog sela Tsarevo u Bugarskoj.

Ovdje priroda spaja slikovitu morsku obalu i plaže s veličanstvenom, laskavom, ali lako dostupnom planinom - Strandžom, koja zadivljuje svojim bogatstvom flore i faune.

Blaga klima, slična onoj u zemljama Sredozemlja, od davnina je privlačila ljude da se naseljavaju u ovim zemljama. Stoga su tragovi ljudske prisutnosti i spomenici brojni i vrlo raznoliki – od jedinstvenih tračkih grobova i groblja iz brončanog doba do dobro očuvanih ostataka grčke i rimske vladavine, te bazilika ranog kršćanstva i kasnog srednjeg vijeka.

Broj katova
1
Izgled
5+kk
Područje
300 m2
Zaplet
300 m2
Korisna površina
120 m2
Terasa
YES
Izgrađeno područje
120 m2
Parkiralište
YES
Podrum
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00