Prodajem kucu u Ulcinju, Djerane

Ulcinj, Djerane, Crna Gora – ID 11521
150,000 €
Područje 350 m2
Izgled 4+kk
More 1 500 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Nudimo na prodaju kucu u Ulcinju, naselje Djerane. Riječ je o jednokatnici površine 140 četvornih metara, smještenoj na parceli od 350 četvornih metara. Kuća ima sve priključke uključujući vodu, struju, kanalizaciju i internet. Također postoji dokumentacija za legalizaciju, a vlasnički list je 1/1.

Kuća je građena kvalitetno od čvrstog materijala s mogućnošću nadogradnje na još jednu etažu (p+2). Prilaz do kuće je asfalt. Plaža je udaljena samo 1,5 km, a centar grada 3 km.

Kuća se sastoji od: 3 spavaće sobe, dnevnog boravka s kuhinjom, kupaonice, hodnika i terase, pripadajućih gospodarskih prostorija.

Ova nekretnina nudi idealnu priliku za stalni boravak ili kao investiciju u kuću za odmor u blizini mora. Obilasci su mogući uz prethodni dogovor.

Najjužniji grad na crnogorskom primorju je Ulcinj, čija povijest seže duboko u daleku prošlost. U sljedećim stoljećima, zbog svog izvanrednog strateškog položaja, mjesto je bilo meta brojnih vojnih pohoda i pokušaja ovladavanja.

Ulcinj i njegova okolina spadaju među najznačajnija turistička područja Crne Gore. Osim antičkih spomenika i očuvane prirode, posjetitelje ovdje ponajviše privlače idealni uvjeti za ljetni boravak uz more. Zbog lokalne klime (ima 217 sunčanih dana godišnje i prosječna temperatura je 26°C), sezona kupanja ovdje traje od travnja do kraja listopada. U samom gradu nalazi se 600 m duga Mala plaža koju karakterizira vrlo postupno spuštanje u more. Uz plažu se proteže šetnica s brojnim restoranima, barovima i kafićima.

Mi smo agencija za nekretnine sa dugogodišnjim iskustvom. Stručno i pošteno ćemo vas savjetovati pri odabiru. Pobrinut ćemo se da kupnja Vaše odabrane nekretnine prođe glatko i bezbrižno. Možemo osigurati i osigurati cijeli proces prijenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnog putovanja. Uključujući sve dokumente za prijenos vlasništva, uključujući prijenos energije i sve uknjižbe.

Za još zanimljivih i aktualnih ponuda posjetite naše stranice.

Ekipa Mojenemovitostumore

Broj katova
1
Izgled
4+kk
Područje
350 m2
Zaplet
350 m2
Korisna površina
140 m2
Terasa
YES
Lođa
YES
Izgrađeno područje
150 m2
Parkiralište
YES
Podrum
YES
Posao
450 m
Liječnik
470 m
Kafić
680 m
Restoran
420 m
Bar
660 m
Škola/vrtić
830 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00