Prekrasna vila u Pošesima - Luksuzan smještaj s pogledom na more

Medulin, Pošesi, Hrvatska – ID 11412
890,000 €
Područje 300 m2
Izgled 4+kk
More 100 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Dragi naši zainteresirani za luksuzan život uz more, imamo ponudu za vas koja će vas sigurno oduševiti. Ova ekskluzivna vila u Pošesima, samo 100 metara od morske obale, savršen je spoj elegancije, udobnosti i ljepote prirodnog okruženja.

Opis vile:

Prizemlje: Prostrani dnevni dio povezan s modernom kuhinjom, ostavom i wc-om. Ovdje možete izaći na veliku terasu i uživati u opuštanju uz pogled na more.

Prvi kat: Dvije elegantne spavaće sobe i luksuzna kupaonica pružaju savršen prostor za odmor i opuštanje nakon dana provedenog na moru.

Drugi kat: Još jedna prostrana spavaća soba, kupaonica i prekrasna terasa s panoramskim pogledom na more koja jamči nezaboravne večeri pod zvijezdama.

Svaka soba je opremljena klima uređajem i pruža prekrasan pogled na more. Grijanje je osigurano modernim dizalicama topline. Za vašu udobnost na raspolaganju je parking za do četiri vozila.

Zahvaljujući izuzetnom položaju, ova vila ispunjava sva očekivanja onih željnih luksuznog odmora ili stalnog boravka uz more. Prihvatite poziv u ovu oazu mira i ljepote i kontaktirajte nas za više informacija ili obilazak.

Medulin je jedno od vodećih turističkih središta Istre i jedno je od 20 najpoznatijih ljetovališta na Jadranu. Dinamičan razvoj ovog pitoresknog gradića omogućio je izniman položaj i blaga mediteranska klima. Posjetitelje Medulina očekuju ne samo mirni i jedinstveni krajolici, već i bogata ponuda aktivnosti i doživljaja, bilo da se odluče za opuštanje uz more ili aktivan odmor uz bogat sportski program.

Dopustite da vas očara šarm Medulina i njegove okolice i doživite nezaboravan odmor ili stil života uz more.

Tim MojeNémovitostiUmoře

Broj katova
3
Izgled
4+kk
Pogled na more
YES
Područje
300 m2
Zaplet
207 m2
Korisna površina
186 m2
Terasa
YES
Lođa
YES
Balkon
YES
Izgrađeno područje
60 m2
Parkiralište
YES
Posao
1 km
Liječnik
360 m
Kafić
550 m
Restoran
370 m
Bar
150 m
Škola/vrtić
860 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00