Prekrasna vila s bazenom i vrtom, s pogledom na more u Vodicama

Vodice, Hrvatska – ID 11912
1,400,000 €
Područje 1600 m2
Izgled ostalo
More 1 500 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

San o savršenom domu može postati stvarnost uz ovu prekrasnu vilu smještenu na sjeverozapadnoj strani grada Vodica, na blagoj uzvisini s koje se pruža prekrasan pogled na grad i more.

Okružena mirom i zelenilom, ova impresivna zgrada nudi sav luksuz za vaš ugodan boravak tijekom cijele godine ili odmor.

Izgrađen 2008. godine na parceli od 1400 m2, pomno je projektiran i namješten s ciljem maksimalne udobnosti.

Prizemlje kuće nudi bruto stambenu površinu od 125 m2, što uključuje garažu od 32 m2, prostoriju za odmor ili dnevni boravak, wc, ostavu, kotlovnicu i stubište.

Prvi kat s ukupnom stambenom površinom od 226 m2 nudi prostran i elegantan interijer.

Čuvani ulaz uvodi vas u veliki hodnik iz kojeg se dolazi u dnevni boravak povezan s vanjskom terasom, idealnom za odmor. Kuhinja, blagovaona s lođom i kupaonica su ostali elementi ove etaže.

Također ćete pronaći spavaće sobe, radnu sobu i druge sobe s lođama s kojih se pruža prekrasan pogled. Galerija površine 40 m2 služi kao garderoba.

Vila je opremljena modernim grijanjem, centralnom klimom, masivnom drvenom stolarijom i talijanskim pločicama.

Vanjski bazen veličine 8 x 4 m idealno je mjesto za osvježenje, uz sunčalište i vanjski roštilj. Zasjenjena terasa sa stolovima i stolicama savršeno je mjesto za večernja druženja s obitelji i prijateljima.

Ispred kuće se nalazi parking za tri automobila, au terasastom dvorištu nalaze se i uređene zelene površine.

Vanjski zidovi prizemlja su ukrašeni prirodnim klesanim kamenom, što kući daje jedinstven i elegantan izgled. Materijali koji se koriste, izvana i iznutra, vrhunske su kvalitete, što jamči dugotrajnu pouzdanost i estetsku savršenost.

Ne ustručavajte se kontaktirati nas za više informacija putem telefona ili e-pošte.

Vodice su vrlo živo turističko mjesto s mnoštvom restorana, trgovina i kafića. Nalaze se u samom središtu hrvatske obale, 12 km od grada Šibenika. Okolica Vodica okružena je borovom šumom i vinogradima. Vodice imaju oko 9000 stanovnika. Mediteranska klima Vodica znači da je temperatura ljeti između 26 i 30 stupnjeva, a zimi između 5 i 10 stupnjeva. Bilo da se radi o opuštanju na plaži, istraživanju prirodnih ljepota ili povijesti i kulture, Vodice i njihova okolica svakome imaju što ponuditi. Možete provesti cijeli dan (pa čak i večer) na 4 km dugoj plaži Plava plaža (Plava znači plava). Plaža je nagrađena Plavom zastavom. Zaslužio je biti ovdje zbog čistoće mora i njegove urednosti. Uz plažu raste lijepa borova šuma u kojoj se nalaze restorani i barovi. Borovi pružaju zaklon od jakog podnevnog sunca. Tu je i škola ronjenja.

Broj katova
2
Izgled
ostalo
Pogled na more
YES
Područje
1600 m2
Zaplet
1400 m2
Korisna površina
380 m2
Terasa
YES
Lođa
YES
Balkon
YES
Garaža
YES
Bazen
YES
Izgrađeno područje
125 m2
Parkiralište
YES
Podrum
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00