Novogradnja: Dvoetažni stan s terasom na krovu i pogledom na more u Vodicama

Vodice, Hrvatska – ID 11617
299,000 €
Područje 163 m2
Izgled 4+kk
Pod 3/3
More 1 700 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Nudimo moderan dvoetažni stan s natkrivenom krovnom terasom i pogledom na more, smješten na mirnoj lokaciji u novoj stambenoj četvrti!

Stan se sastoji od tri etaže: prizemlje + 1. kat + 2. kat. Orijentirana je na jugozapad. U prizemlju se nalazi natkriveni ulaz, kuhinja s blagovaonicom i dnevnim boravkom s izlazom na nenatkrivenu terasu od 25,50 m2 te privatni vrt od 104,54 m2. Unutarnje stepenice vode na 1. kat gdje se nalazi hodnik, tri spavaće sobe i kupaonica. Na 2. katu stepenište vodi na krovnu terasu s koje se pruža prekrasan pogled na more. Terasa se sastoji od hodnika, male ljetne kuhinje, wc-a, natkrivene terase površine 31,73 m2 i nenatkrivene terase površine 97,29 m2.

Ukupna korisna površina iznosi 163,65 m2 + okućnica površine 104,54 m2.

Stanu pripadaju tri vanjska parkirna mjesta.

Manji stambeni objekt u novogradnji, koji ima ukupno tri stambene jedinice u nizu. Nekretnina je modernog dizajna i izgrađena prema najnovijim standardima gradnje te će biti opremljena sa: izolacijska polistirenska fasada, plastična stolarija, električne rolete sa zaštitom od insekata, klima uređaj, kvalitetni laminat u spavaćim sobama i dnevnom boravku, keramičke pločice u kupaonica, podno grijanje na struju u kupaonicama. Svaki stan ima poseban ulaz.

Planirani završetak izgradnje i useljenje - ljeto 2024. godine.

Vodice su vrlo živo turističko mjesto s mnoštvom restorana, trgovina i kafića. Nalaze se u samom središtu hrvatske obale, 12 km od grada Šibenika. Okolica Vodica okružena je borovom šumom i vinogradima. Vodice imaju oko 9000 stanovnika. Mediteranska klima Vodica znači da je temperatura ljeti između 26 i 30 stupnjeva, a zimi između 5 i 10 stupnjeva. Bilo da se radi o opuštanju na plaži, istraživanju prirodnih ljepota ili povijesti i kulture, Vodice i njihova okolica svakome imaju što ponuditi. Možete provesti cijeli dan (pa čak i večer) na 4 km dugoj plaži Plava plaža (Plava znači plava). Plaža je nagrađena Plavom zastavom. Zaslužio je biti ovdje zbog čistoće mora i njegove urednosti. Uz plažu raste lijepa borova šuma u kojoj se nalaze restorani i barovi. Borovi pružaju zaklon od jakog podnevnog sunca. Tu je i škola ronjenja.

Kat
3
Broj katova
3
Izgled
4+kk
Pogled na more
YES
Područje
163 m2
Korisna površina
160 m2
Terasa
YES
Lođa
YES
Balkon
YES
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00