Moderno namješten apartman u blizini centra Rogoznica

Rogoznica, Hrvatska – ID 12309
235,000 €
Područje 65 m2
Izgled 3+kk
Pod 2/3
More 300 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Nudimo namješten apartman u neposrednoj blizini centra Rogoznica.

Ovaj prostrani stan od 65 m2 ima 2 spavaće sobe, kuhinju spojenu s dnevnim boravkom, kupaonicu i ugodnu terasu. Stanu pripada i spremište veličine 4 m2 te parkirno mjesto površine 14,5 m2.

Stan je kompletno namješten i opremljen, odmah useljiv.

Nalazi se u visokom prizemlju manje kuće koja omogućava miran i udoban život.

Najbliža plaža, tržnica, pekare i druge trgovine udaljene su samo 300 metara, što osigurava jednostavan pristup svim potrebnim sadržajima.

Ovaj apartman opremljen je modernim inverter klima uređajem koji osigurava učinkovito hlađenje i grijanje, a samim time povećava udobnost tijekom cijele godine.

Ako tražite idealnu ljetnu rezidenciju ili investiciju u blizini prekrasne obale Jadranskog mora, ovaj apartman je odličan izbor. Za više informacija ili dogovor o obilasku, ne ustručavajte se kontaktirati me.

Rogoznica je slikoviti gradić i primorsko ljetovalište smješteno na hrvatskoj obali Jadranskog mora. Nalazi se na području Dalmacije, točnije Splitsko-dalmatinske županije. Grad se nalazi tridesetak kilometara južno od Šibenika.

Rogoznica je poznata po svom prekrasnom prirodnom krajoliku, gdje se susreću plavetnilo mora, slikoviti zaljevi i zeleni okolni brežuljci. Ovo mjesto je idealno za one koji traže miran i opuštajući odmor uz more.

Povijesno gledano, Rogoznica je bila ribarsko mjesto koje je postupno preraslo u atraktivno turističko mjesto. Grad je također poznat po svojoj luci koja je popularna među lokalnim ribarima i posjetiteljima koji dolaze brodom.

U Rogoznici ćete pronaći slikovite stare uličice s očuvanim povijesnim građevinama, ali i moderne smještajne kapacitete, restorane i kafiće. Okolica nudi brojne aktivnosti za turiste, uključujući vodene sportove, ronjenje i šetnje okolnim selom.

Najpoznatiji spomenik u Rogoznici je crkva sv. Nikole koja se nalazi na malom poluotoku u luci. Grad je i polazište za obilazak okolnih prirodnih ljepota, uključujući Nacionalni park Krka i grad Trogir.

Rogoznica je idealno mjesto za miran odmor na jadranskoj obali, privlačeći posjetitelje svojom prekrasnom prirodom, gostoljubivošću i ugođajem slikovite hrvatske obale.

Kat
2
Broj katova
3
Izgled
3+kk
Područje
65 m2
Korisna površina
63 m2
Balkon
YES
Parkiralište
YES
Podrum
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00