Moderan penthouse u Marini, Trogir - samo 100 metara od mora

Marina, Trogir, Hrvatska – ID 12314
240,000 €
Područje 69 m2
Izgled 3+kk
Pod 3/3
More 100 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Ekskluzivna ponuda novog apartmana u Marini, Dalmacija, samo 100 metara od mora!

Penthouse s 2 spavaće sobe: Ovaj prostrani penthouse od 69 m2 nadopunjen je krovnom terasom od 69 m2 s koje se pruža prekrasan pogled na more.

Dodatne pogodnosti: Parking, terasa i prekrasan pogled na more

Apartman je opremljen inverter klima uređajem za optimalnu udobnost u svako godišnje doba.

Mogućnost useljenja postoji već u lipnju 2024. godine.

Ovo je jedinstvena prilika za stjecanje nekretnine u neposrednoj blizini mora na prekrasnoj lokaciji Marine, Dalmacija.

Za više informacija ili dogovor o obilasku, ne ustručavajte se kontaktirati nas.

Marina je slikovito primorsko mjesto u Hrvatskoj, smješteno na obali Jadranskog mora, oko 12 kilometara južno od Trogira. Ovo slikovito i mirno ljetovalište okruženo je prekrasnim prirodnim krajolikom, uključujući šumovita brda i azurno more.

U turističkom smislu, Marina privlači svojom slikovitom atmosferom i mirnim okruženjem, idealnim za odmor i opuštanje. Grad je posebno popularan među onima koji traže miran odmor daleko od užurbanih odmarališta. Istovremeno je dovoljno blizu većih turističkih središta poput Trogira ili Splita, što omogućuje lak pristup kulturno-povijesnim spomenicima.

Marina je poznata i po prekrasnim plažama koje pozivaju na kupanje i sunčanje. Na plažama oko Marine možete uživati u mirnom i opuštajućem danu uz more, uz mogućnost vodenih sportova ili istraživanja okolne obale.

U samom gradu pronaći ćete slikovitu luku u kojoj su usidreni ribarski brodovi i jahte. Luka stvara šarmantnu atmosferu i nudi restorane i kafiće s pogledom na more gdje možete uživati u tradicionalnoj hrvatskoj kuhinji i svježim plodovima mora.

Općenito, Marina je idealna lokacija za one koji žele provesti miran odmor na hrvatskoj obali, s obiljem mogućnosti za istraživanje okolnog krajolika, uživanje u suncu i moru i otkrivanje ljepote dalmatinske regije.

Kat
3
Broj katova
3
Izgled
3+kk
Pogled na more
YES
Područje
69 m2
Korisna površina
65 m2
Terasa
YES
Balkon
YES
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00