Moderan 3 sobni stan je sada dostupan u kvalitetnoj novogradnji na Plovaniji, Zadar.

Zadar, Plovanija, Hrvatska – ID 12031
350,208 €
Područje 109 m2
Izgled 4+kk
Pod 2/3
More 1 600 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Ovaj prostrani stan nalazi se na prvom katu stambene zgrade i pruža prekrasan pogled na grad.

Stan se tlocrtno sastoji od hodnika, 3 spavaće sobe, kupaonice, zasebnog wc-a, vešeraja, kuhinje spojene s blagovaonicom i dnevnim boravkom, te loggie. Ukupna neto površina stana sa lođom iznosi 104,38 m2. Stanu pripadaju i dva parkirna mjesta.

Ukupna korisna površina stana sa pomoćnim zgradama je 109,44 m2.

Ova nekretnina nalazi se u mirnom urbanom području, samo 1,6 km od mora i 1,7 km od poluotoka.

Konstrukcija je od termo blokova opeke sa toplinskom izolacijom fasade od stiropora debljine 10 cm. Podovi će biti opremljeni parketom i pločicama (prema izboru kupca prilikom kupnje). Cijeli stan ima podno grijanje na struju. Prozori su PVC sa troslojnim Low-e staklom, električnim roletama i komarnicima. U svim prostorijama je postavljena inventarska klima. Ulazna vrata objekta su Schüco aluminijska vrata, a ulazna vrata stana su protuprovalna i protupožarna. Stanovi će imati trofaznu struju od 13,7 kW i bit će spremni za postavljanje punionica za električne automobile. Tu je i dimnjak.

Plovanija je popularno naselje u Zadru koje je sve traženije za stanovanje, posebice među mladim obiteljima. Izvrsna prometna dostupnost, blizina sve potrebne infrastrukture, a istovremeno mirno i ugodno okruženje glavne su prednosti ove lokacije.

Kat
2
Broj katova
3
Izgled
4+kk
Područje
109 m2
Korisna površina
104.38 m2
Lođa
YES
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00