Lijepa garsonjera samo 500 m od plaže, Bečići, Crna Gora

Bečići, Crna Gora – ID 12091
65,000 €
Područje 21 m2
Izgled 1+kk
Pod 1/4
More 500 m
Stanje Gotovo

Nudimo Vam 1 sobu blizu mora u Bečićima. Stan je površine 21 m2 i nalazi se na 1. katu.

Raspored prostorija: dnevni boravak, kuhinja, kupatilo. Stan je namješten i opremljen te se prodaje sa svim namještajem. Sobe imaju pogled na grad.

Ispred i oko zgrade nalazi se parking

Trgovine, kafići, restorani, pošta, autobusni kolodvor i sve važne institucije su u neposrednoj blizini. Apartman je udaljen samo 500 m od mora.

Pod zaštitom planinskog masiva Lovčen, Crnogorci su izgradili malo naselje Bečići u lijepoj uvali ispunjenoj pijeskom. Bečići se nalaze u Budvanskom zalivu, istočno od Budve, kuda vodi obalno šetalište dugo četiri kilometra. Odmaralište Bečići je u suštini nastavak odmarališta Budva. Ponos ljetovališta je prekrasna plaža duga 1800 m koju su stručnjaci već 1936. godine proglasili najljepšom plažom na Mediteranu. Njegov ugodni krupniji pijesak osvojio je najveće priznanje na međunarodnoj izložbi u Parizu iste godine.

Bečići su slikovito mjesto iznad pješčane uvale, okružene borovom šumom. Izvorno ribarsko mjesto, danas se može pohvaliti najljepšom plažom u Europi. Plaža Bečić ima visoku ocjenu po svim pokazateljima. Nudi ne samo ugodan odmor na plaži, već i sportske aktivnosti - sportski teren na plaži ili razne vodene sportove.

Kat
1
Broj katova
4
Izgled
1+kk
Područje
21 m2
Korisna površina
19 m2
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00