Elegantna pametna kuća s pogledom na more i bazenom u Vodicama

Vodice, Hrvatska – ID 11908
1,150,000 €
Područje 700 m2
Izgled 7+kk
More 700 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Prodaje se ekskluzivna samostojeća vila s bazenom i garažom, idealno smještena na blagoj uzvisini s panoramskim pogledom na more i okolne otoke.

Moderna vila nudi udoban život na dvije etaže ukupne bruto površine 227,90 m2 na parceli od 660 m2. U prizemlju se nalazi garaža, predsoblje, kuhinja s blagovaonicom i dnevnim boravkom s izlazom na terasu s garniturom za sjedenje i pergolom, spavaća soba, kupaonica sa saunom, radna soba, wc i ostava. Unutarnjim mramornim stepenicama dolazi se na prvi kat gdje se nalaze tri spavaće sobe s vlastitim kupaonicama i izlazom na terase, hodnik i garderoba.

Daleko od gradske vreve, ovo prekrasno imanje okruženo je velikim osunčanim vrtom koji nudi opuštanje i zabavu. Vila se nalazi samo 700 metara od mora i 1000 metara od centra grada. Potpuno namješten i opremljen za ugodan boravak tijekom cijele godine, idealan je za privatnost, zahvaljujući detaljnoj pažnji posvećenoj kako estetskim tako i tehničkim aspektima. Najznačajniji element je KNX sustav kućne automatizacije, koji kontrolira svu rasvjetu, grijanje, hlađenje, sjenila i drugo, omogućujući praktično daljinsko upravljanje.

Prilikom izgradnje vile korišteni su prvoklasni materijali u skladu s najnovijim standardima gradnje. Elegantan namještaj i moderna oprema pružaju luksuzan i topao ambijent. Izdvajamo protuprovalna vrata, ALU podizno-klizne stijene s električnim roletama, komarnike i staklene ograde. Zahvaljujući podnom grijanju u svim prostorijama, reguliranoj toplinskoj pumpi i klimatizaciji u svakoj prostoriji, udobnost je osigurana tijekom cijele godine. Dodatnu sigurnost pruža video alarm. Dvorište je privatno i potpuno ograđeno, s vanjskim roštiljem, solarno grijanim bazenom 8x5 metara obloženim keramičkim mozaikom i masažnim mlaznicama, sunčalištem i vanjskim tušem. Okoliš i parkiralište popločani su betonskim pločama, dok je vrt dobro održavan i opremljen automatskim navodnjavanjem. Moderna rasvjeta fasade, interijera, vrta i bazena daje nekretnini elegantan i funkcionalan ugođaj. Dostupna su i tri parkirna mjesta.

Vodice su vrlo živo turističko mjesto s mnoštvom restorana, trgovina i kafića. Nalaze se u samom središtu hrvatske obale, 12 km od grada Šibenika. Okolica Vodica okružena je borovom šumom i vinogradima. Vodice imaju oko 9000 stanovnika. Mediteranska klima Vodica znači da je temperatura ljeti između 26 i 30 stupnjeva, a zimi između 5 i 10 stupnjeva. Bilo da se radi o opuštanju na plaži, istraživanju prirodnih ljepota ili povijesti i kulture, Vodice i njihova okolica svakome imaju što ponuditi. Možete provesti cijeli dan (pa čak i večer) na 4 km dugoj plaži Plava plaža (Plava znači plava). Plaža je nagrađena Plavom zastavom. Zaslužio je biti ovdje zbog čistoće mora i njegove urednosti. Uz plažu raste lijepa borova šuma u kojoj se nalaze restorani i barovi. Borovi pružaju zaklon od jakog podnevnog sunca. Tu je i škola ronjenja.

Broj katova
2
Izgled
7+kk
Pogled na more
YES
Područje
700 m2
Zaplet
660 m2
Korisna površina
227.9 m2
Terasa
YES
Lođa
YES
Balkon
YES
Garaža
YES
Bazen
YES
Izgrađeno područje
120 m2
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00