Dvoetažni 2+1 s velikom krovnom terasom s pogledom na more

Esentepe, Cipar – ID 11431
305,000 €
Područje 186 m2
Izgled 2+1
Pod 2/3
More 900 m
Stanje U izgradnji
Sezona Cijela godina

Novi projekt premium klase, smješten između mora i planina, nalazi se u regiji Tatlısu na sjevernom Cipru, 40 km istočno od Kyrenia, između planina Beşparmak i obale Sredozemnog mora. Plaža je na pješačkoj udaljenosti, a kompleks će imati zajedničke zelene površine od preko 4000 m2. Moderan i luksuzan kompleks u blizini mora na prodaju u području Tatlis, Sjeverni Cipar. Ovaj projekt primjer je spoja kvalitete i moderne arhitekture. Samo 10-15 minuta vožnje automobilom nalazi se popularna pješčana plaža Alagadi, poznata po kornjačama koje ovdje žive i zaštićeni je rezervat UNESCO-a.

Projekt ima plan otplate od 5 godina bez povećanja. U ovom kompleksu koji se sastoji od 75 jedinica bit će dostupni različiti tipovi kuća. 10 blokova A, koji su 3+1 bungalovi s vlastitim infinity bazenom i hidromasažnom kadom te vlastitim roštiljem. 2 bloka B, koji kombiniraju vrtne apartmane 1+1 u prizemlju i potkrovlje apartmane 2+1 na prvom katu s vlastitom krovnom terasom i roštiljem.

Dodatni troškovi: PDV, režije, infrastrukturni doprinos, pravne usluge, namještaj i tehnika - osnovni elementi su uključeni u cijenu. Ne ustručavajte se kontaktirati me za cjelokupni postupak.

plaža: 900 m

Kyrenia: 30 km

zračna luka: 45 km

udaljenost: 30 km

Larnaka: 70 km

prednosti ovog projekta (zašto investirati u projekt):

panoramski pogled na more

mirna četvrt

povećanje kapitala

obročno plaćanje na beskamatne rate

oprema:

bazen (600 m2)

natkriveni bazen

bar uz bazen

mini market

teretana

sauna

snack bar / kafić

unutarnje igralište

vanjsko dječje igralište

plan plaćanja:

35% pri potpisivanju ugovora

30% do dana primopredaje

35% nakon datuma primopredaje 36 mjeseci bez povećanja

Dodatni troškovi: PDV, režije, infrastrukturni doprinos, pravne usluge, namještaj i tehnika - osnovni elementi su uključeni u cijenu. Ne ustručavajte se kontaktirati me za cjelokupni postupak.

Mi sami posjedujemo nekretnine na Cipru i savršeno poznajemo lokalno tržište. Mi ćemo se pobrinuti za sve usluge prije i nakon prodaje, uključujući najam vaše nekretnine.

Mi sami posjedujemo nekretnine i savršeno poznajemo lokalno tržište. Mi ćemo se pobrinuti za sve usluge prije i nakon prodaje, uključujući najam vaše nekretnine.

Kat
2
Broj katova
3
Izgled
2+1
Pogled na more
YES
Područje
186 m2
Korisna površina
120 m2
Terasa
60 m2
Balkon
6 m2
Bazen
%numerirajte% bazena
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
1 km
Liječnik
23 km
Kafić
4 km
Restoran
670 m
Bar
2 km
Škola/vrtić
5 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00