Djelimično namješten stan u centru Bara

Bar, Crna Gora – ID 10057
139,000 €
Područje 50 m2
Izgled 1+1
Pod 1/4
More 250 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaju djelomično namješten stan 1+1, površine 50 m2, smješten na prvom katu zgrade od 3 kata. Stan ima ostakljenu terasu. Radi se o neuobičajeno većem jednosobnom stanu te postoji mogućnost adaptacije stana prema vlastitim željama.

Apartman u centru grada je južne orijentacije, 250 m od plaže. Prodaje se djelomično namještena.

Bar je primorski grad sa 37.000 stanovnika, što ga čini najvećim u južnom dijelu. Da je grad nastao tek krajem 19. stoljeća. prepoznajemo odmah po neobično oblikovanoj arhitekturi. Iz lokalne luke postoje trajekti za Italiju (Bari), Grčku i Sloveniju tijekom cijele godine. Tijekom sezone u funkciji su i ostali priključci prema trenutnim potrebama turista.

Ovdje završava željeznička pruga Beograd - Podgorica - Bar.

Centar grada nije toliko istaknut, ovdje nalazimo samo betonske zgrade. Najljepši i najzeleniji dio je Topolica, koja se nalazi samo 500 m od luke. Svakako treba posjetiti i palaču kralja Nikole I. koja je sagrađena krajem 19. stoljeća, a danas djeluje kao povijesni i arheološki muzej. Nalazi se u vrtu, gdje se možemo diviti desecima egzotičnih stabala.

Plivanje na ovom području je među najboljima u Baru. Plaža, duga oko 800 metara, nudi šetnju do marine. Ali to nije jedina mogućnost opuštanja na plaži. Druga je, primjerice, duga, dva kilometra duga, šumom okružena, šljunčana plaža Šušanj.

Krenete li čamcem ili čamcem južnije od Bara, naći ćete mnoštvo malih plaža koje su osamljene i jednostavno mame na istraživanje.

Na samom jugu Rivijere nalazi se poznata plaža Tropicana koja se može pohvaliti prestižnom Plavom zastavom ne samo za čistoću mora i okoliša, već i za izvrsnu kvalitetu usluga i njihovu sigurnost.

I na kraju ono najbolje: Najpopularnija i, po mišljenju mještana, najljepša plaža barske rivijere je tzv. Crvena plaža. Ime se temelji na romantičnoj boji koja se ovdje nalazi. Pijesak je crven, kamenčići na plaži, pa čak iu moru tu i tamo bljesne crveni kamenčić.

U Baru ima svega dovoljno. Romantičari mogu šetati nepreglednim maslinicima čije su masline među najkvalitetnijima na Jadranu.

Sportski nastrojenim pojedincima također zajamčeno neće biti dosadno. Mogu birati sportove s loptom, atletiku, vodu ili podvodne sportove, primjerice u resortu Mađarica, na plažama ili u ronilačkim centrima. Dvojicu od njih nalazimo u Baru. U kolovozu se možete prijaviti na poznati plivački maraton dug pet kilometara.

Mi smo agencija za nekretnine sa dugogodišnjim iskustvom. Stručno i pošteno ćemo vas savjetovati pri odabiru. Pobrinut ćemo se da kupnja Vaše odabrane nekretnine prođe glatko i bezbrižno. Možemo osigurati i osigurati cijeli proces prijenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnog putovanja. Uključujući sve dokumente za prijenos vlasništva, uključujući prijenos energije i sve uknjižbe.

Za još zanimljivih i aktualnih ponuda posjetite naše stranice.

Ekipa Mojenemovitostumore

Kat
1
Broj katova
4
Izgled
1+1
Pogled na more
YES
Područje
50 m2
Korisna površina
48 m2
Lođa
YES
Parkiralište
YES
Posao
160 m
Liječnik
930 m
Kafić
350 m
Restoran
230 m
Bar
220 m
Škola/vrtić
220 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00