4+1 sa garažom i velikom okućnicom, Vranino

Vranino, Bugarska – ID 11448
40,000 €
Područje 3000 m2
Izgled 4+1
More 15 000 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaju obiteljsku kuću u vrlo dobrom stanju, u mirnom naselju udaljenom 14 km od grada Kavarne. Veličina kuće je 80 m2, a raspored je 4+1. Kuća je prizemna, sa dva ulaza. Sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka, tri spavaće sobe, odvojene kuhinje. Potrebno je izgraditi kupaonicu s wc-om. Kuća ima dimnjak, a grijanje je na peć, ali postoji i klima uređaj koji se može grijati zimi i hladiti u ljetnim mjesecima. Tu je i 1-sobna jedinica sa posebnim ulazom, kupatilom i dimnjakom sa peći. Ovaj dio je predviđen za rekonstrukciju. Uz kuću se nalazi garaža i tehnički objekti. Na parceli je izvedena komunalna voda i struja. Otpad se zbrinjava septičkom jamom. Kuća ima djelomični podrum. Zemljište je veličine 3000 m2 i podijeljeno je na ograđeni dio ispred kuće i pomoćni dio koji bi bio pogodan za stočarstvo ili uzgoj usjeva. Cijela parcela je ograđena. Zemljište ima veliki potencijal za svakog uzgajivača voća i povrća ili stoke.

Mi u MOJE NEMOVITOST U MORE nudimo Vam nenadmašan broj kvalitetnih i provjerenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da uložite u pravu nekretninu, prema vašim zahtjevima, kako vaš novac ne bi izgubio na vrijednosti. Mi smo Bugari i radimo u Bugarskoj tijekom cijele godine. Naša tvrtka vam može pružiti kupnju, najam i cjelokupno upravljanje nekretninama i postprodajne usluge na bugarskoj obali u mjestima Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i drugima.

Vodimo brigu o upravljanju imovinom od A do Ž. Na nas se možete osloniti u svakom pogledu.

Kupnja naš odnos ne prestaje, već tek počinje.

Tim MNM

Vranino je naselje sa oko 280 stanovnika. Nalazi se 10 km od grada Kavarne koji ima gradsku plažu. U selu postoji dom kulture, vrtić, općinski ured, pošta, putevi su u dobrom stanju, pokriveni svim mobilnim operaterima, do sela vozi redoviti autobus.

Grad Kavarna je lučki grad u Bugarskoj i nalazi se na stjenovitoj obali u sjevernom dijelu bugarske crnomorske obale. Broj stanovnika je oko 12 000. Kavarna je poznata kao "rock prijestolnica Bugarske" jer svakog ljeta na jednoj pozornici okuplja svjetski poznate rock bendove. U Povijesnom muzeju Kavarne čuvaju se nalazi iz 5.-6. stoljeća nove ere. Izloženi su nalazi iz tračkih plemena koja su živjela u regiji, iz života Slavena i Bugara. Tu su kompletni sadržaji, trgovine, restorani, škole, vrtići, kafići, bolnice. Grad se može pohvaliti i uređenom gradskom plažom. U blizini su pravi biseri sjeverne obale kao što su rt Kaliakra, Tyulenovo, Balchik, Rusalka, Šabla, Bolata, Topola i mnogi drugi. U Kavarni i okolici živi mnogo stranaca, među njima i dosta Čeha. U blizini Kavarne nalaze se i stijene s kojih se pruža prekrasan pogled na Crno more. U blizini se nalazi i niz ljekovitih izvora tople vode. Ovdje ćete pronaći i toplice s ljekovitim blatom koje dokazano djeluje na koštano-mišićni sustav.

Broj katova
1
Izgled
4+1
Područje
3000 m2
Zaplet
3000 m2
Korisna površina
80 m2
Izgrađeno područje
70.4 m2
Parkiralište
YES
Posao
10 km
Liječnik
11 km
Kafić
11 km
Restoran
9 km
Bar
11 km
Škola/vrtić
8 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00