3 sobe, s pogledom na more, bez naknade za održavanje, 50m od plaže, Byala

Byala, Bugarska – ID 11978
Područje 92 m2
Izgled 3+kk
Pod 1/5
More 50 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Novo, niža cijena! Nudimo prostrani 3-sobni stan od 92m2 s pogledom na more u Byali, Bugarska. Stan se nalazi u visokom prizemlju, odličnog je rasporeda (bez spojenih prostorija) i sastoji se od ulaznog hodnika, prostranog dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom, dvije odvojene spavaće sobe, kupaonice s wc-om i prostrane spavaće sobe. tuš kabina, prostrani ostakljeni balkon, ostava u kojoj se nalazi perilica rublja i police. Iz dnevnog boravka i balkona pruža se pogled na more. U cijenu je uključen kompletan namještaj i oprema te je pogodan kako za najam tako i za ljetovanje ili cjelogodišnji boravak. Korisna površina stana je 83 m2. (balkon 8 m2). Ukupna površina je 92m2. Apartman se nalazi u stambenoj zgradi, udaljenost od plaže je samo 50 metara. Stambena zgrada nalazi se odmah iza velikog naselja te je pod 24-satnim video nadzorom, odnosno besplatnim cjelogodišnjim osiguranjem. Kuća ima kvalitetnu toplinsku izolaciju - ušteda energije. U kući nema naknade za održavanje. Parking je osiguran ispred zgrade. Vrlo povoljna cijena! Preporučujemo!

Mi u MOJE NEMOVITOST U MORE nudimo Vam nenadmašan broj kvalitetnih i provjerenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da uložite u pravu nekretninu, prema vašim zahtjevima, kako vaš novac ne bi izgubio na vrijednosti. Mi smo Bugari i radimo u Bugarskoj tijekom cijele godine. Naša tvrtka vam može pružiti kupnju, najam i cjelokupno upravljanje nekretninama i postprodajne usluge na bugarskoj obali u mjestima Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i dr.

Byala je administrativno središte smješteno u središnjem dijelu bugarske obale između dvije međunarodne zračne luke - 50 km od zračne luke Varna i 60 km od zračne luke Burgas. Grad nudi sve što je potrebno za ugodan obiteljski odmor i cjelogodišnji život: trgovine, banku, bolnicu, školu, poštu, restorane i kafiće, kozmetičke salone, stadion i ostalo. Obalu karakterizira kombinacija morskih uvala, plaža u dužini od preko 6 km, pješčanih dina i slikovitih bijelih stijena. Byala je također poznata po svom centru proizvodnje vina.

Kat
1
Broj katova
5
Izgled
3+kk
Pogled na more
YES
Područje
92 m2
Korisna površina
83 m2
Balkon
YES
Parkiralište
YES
Osiguranje
Osiguranje
Posao
330 m
Liječnik
220 m
Kafić
5 km
Restoran
80 m
Bar
80 m
Škola/vrtić
90 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00