3 sobe, pogled na more, dvije terase, top lokacija, Byala/Obzor

Obzor, Bugarska – ID 11541
87,000 €
Područje 118 m2
Izgled 3+kk
Pod 1/5
More 150 m
Naknada za uslugu 12 € po m2/godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo prostran stan površine 3 sobe, ukupne površine 118 m2, korisna površina stana je 105 m2, nalazi se na 1 katu od 5 katova, u privatnom kompleksu Pines Beach Resort između Obzora i Byale, 150 metara od plaže, Bugarska. U cijenu je uključen namještaj i oprema prema slikama. Raspored prostorija je predsoblje, prostrani dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom, prostrane terase na koje se izlazi iz dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, dvije kupaonice i druga terasa na koju se izlazi iz obje spavaće sobe.

Kompleks u kojem se apartman nalazi je bogato opremljen kompleks više klase, savršeno održavan, nalazi se u prvom redu, na samoj plaži. Vlasnici i njihovi gosti u kompleksu imaju na raspolaganju: pet bazena, prostore za opuštanje, tri bara, bar uz bazen, dva restorana, fitness dvoranu, dječje igralište, odbojku na pijesku, nogometno igralište, stolni tenis, mini golf, čuvano parking, 24-satno osiguranje, upravljanje nekretninama, upravljanje najmom. U kompleksu postoji lift. Naknada za održavanje, uključujući fond za popravke, iznosi 12 €/m2 godišnje. Plaža je jedna od najljepših na bugarskoj obali. Poštovani klijenti, s obzirom na trenutnu situaciju, obilaske provodimo online u obliku prijenosa uživo. Možemo osigurati i osigurati cijeli proces prijenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnog putovanja. Možete kupiti svoj apartman iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to već sada po vrlo pristupačnoj cijeni. Organiziramo iznajmljivanje i upravljanje imovinom za naše klijente diljem bugarske obale.

Resort Horizont:

Obzor se nalazi u prekrasnom krajoliku, u zaljevu Crnog mora, uokviren Balkanskim prstenom (Stará Planina) oko 60 km južno od Varne i 74 km od Burgasa.

Plaže i priroda:

To je popularno i zaista ugodno malo mjesto koje spaja more sa širokim, udobnim plažama s mogućnošću planinarenja i laganih šetnji. Rijeke Dvojnica i Kamčia, koje su dio prirodnog rezervata, ulijevaju se u more kod Obzora.

Horizont i njegova povijest:

Njegov veličanstveni položaj odražava se u izvornom antičkom nazivu Heliopolis (Sunčani grad). Izvorna grčka pomorska baza kasnije je postala važna rimska utvrda. U srednjem vijeku postojala je neosvojiva bugarska utvrda Kozyak, koja je štitila luku od velikog gospodarskog značaja za bugarsku crnomorsku trgovinu u 13. i 14. st. Ruševine srednjovjekovne utvrde udaljene su oko 3 km od današnjeg Obzora. Ovdje će pronaći i ruševine Jupiterovog hrama na ostacima rimskih zidina.

Kat
1
Broj katova
5
Izgled
3+kk
Pogled na more
YES
Područje
118 m2
Korisna površina
105 m2
Terasa
YES
Bazen
%numerirajte% bazena
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
40 m
Liječnik
1 km
Kafić
30 m
Restoran
30 m
Bar
150 m
Škola/vrtić
2 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00