Veliko građevinsko zemljište s potencijalom, top cijena, Ireček

Kavarna, Bugarska – ID 5979
15,000 €
Područje 2400 m2
More 12 000 m

Nudimo Vam građevinsku parcelu na kojoj se nalazi kuća koja je djelomično izgorjela te joj je potrebna potpuna rekonstrukcija. Izgrađena površina kuće je cca 100 m2. Komunalna voda, struja i otpad odvedeni su u septičku jamu. Parcela je veličine 2400 m2 i ima veliki potencijal za bilo kojeg voćara, povrća ili stočara. To je vrlo mirno mjesto. Najbliža pošta i trgovina nalaze se u susjednom selu udaljenom oko 4 kilometra.

Ireček je naselje koje je dobilo ime po češkom povjesničaru i političaru Konstantinu Jirečeku, koji je također bio ministar u bugarskoj vladi. Selo ima malo stalnih stanovnika - samo 3. Ali ima mnogo imanja koja ljudi u okolici imaju kao vikendice. Nalazi se otprilike 12 kilometara od mora i od grada Kavarne pod koji spada.

Grad Kavarna je lučki grad u Bugarskoj i nalazi se na stjenovitoj obali u sjevernom dijelu bugarske crnomorske obale. Broj stanovnika je oko 12 000. Kavarna je poznata kao "rock prijestolnica Bugarske" jer svakog ljeta na jednoj pozornici okuplja svjetski poznate rock bendove. U Povijesnom muzeju Kavarne čuvaju se nalazi iz 5.-6. stoljeća nove ere. Izloženi su nalazi iz tračkih plemena koja su živjela u regiji, iz života Slavena i Bugara. Tu su kompletni sadržaji, trgovine, restorani, škole, vrtići, kafići, bolnice. Grad se može pohvaliti i uređenom gradskom plažom. U blizini su pravi biseri sjeverne obale kao što su rt Kaliakra, Tyulenovo, Balchik, Rusalka, Šabla, Bolata, Topola i mnogi drugi. U Kavarni i okolici živi mnogo stranaca, među njima i dosta Čeha. U blizini Kavarne nalaze se i stijene s kojih se pruža prekrasan pogled na Crno more. U blizini se nalazi i niz ljekovitih izvora tople vode. Ovdje ćete pronaći i toplice s ljekovitim blatom koje dokazano djeluje na mišićno-koštani sustav.

Područje
2400 m2
Posao
10 km
Liječnik
10 km
Kafić
10 km
Restoran
9 km
Bar
10 km
Škola/vrtić
9 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00