Samostojeća kuća sa pet spavaćih soba, Venid Eco Village, Dinevi Resort, Sveti Vlas

Sveti vlas, Bugarska – ID 6455
753,900 €
Područje 251 m2
Izgled 6+kk
More 1 500 m
Stanje Gotovo

Šarmantni kompleks zatvorenog tipa "Venid Eco Village" nalazi se na savršenoj lokaciji, odmah iznad "Dinevi Resorta" - u podnožju Stare Planine i uz obalu u Svetom Vlasu. Nudimo Vam obiteljsku kuću sa 6 soba u novogradnji. Kuća ukupne površine 251,30 m2 u stilu "stare bugarske kuće", koja je dio kompleksa "Venid Eco Village". Raspored prostorija: Prizemlje - dnevni boravak s kuhinjom, wc, dvije spavaće sobe, dvije kupaonice s wc-om, veranda

1. kat - tri sobe, tri kupaonice s WC-om, terasa.

Iz kuće se pruža prekrasan panoramski pogled na more i inspirativan pogled na šumu. Nekretnina se prodaje bez kuhinje, namještaja i opreme. Cijena za kuću je po principu "ključ u ruke" (podne obloge — laminat i pločice, farbani zidovi, vrata, kupaonica-wc s pločicama i sanitarije). Rado ćemo pomoći oko namještaja i opreme. Udaljenost od plaže je 1,5 km.

Arhitektonski izgled građevine može se pripisati renesansnoj arhitekturi. S lica, materijali i vizija karakteristični su za ovaj stil, s erkerima i vidljivim olucima na krovu. Prizemlje objekta je obloženo kamenom. Na katu je bijela mineralna žbuka i drvena obloga. Tu je i karakteristično obrubljivanje uglova, zidova i prozorskih okvira letvicama i gredama. Krov je dvovodni s drvenom konstrukcijom i ukrasnim elementima. Kompleks će imati dva teniska terena, bazen za odrasle i djecu, aparthotel, kapelicu, parkiralište, izuzetno slikovitu i skladnu unutarnju infrastrukturu s prekrasnim pogledom na more i planine, što će jamčiti potpuni odmor i opuštanje. udobnost za svoje stanovnike. Svi korišteni materijali su prirodni, s prvoklasnim eko certifikatom, a izgled prostora usklađen je s okolnim šumskim okolišem, što u kombinaciji s blizinom mora, planina i prestižnim položajem u potpunosti opravdava investiciju. pri kupnji kuće u kompleksu. Možete birati između 109 obiteljskih kuća, dvojnih kuća i kuća u nizu površine od 150 do 300 m2. Stambeni kompleks "Venid Eco Village" logičan je dodatni element za oblikovanje konačnog koncepta Dinevi Resorta - Sveti Vlas u podnožju Stare planine. Parcela je deo šumovitog područja "Kasada", parcela grada Sveti Vlas, opština Nesebar, sa panoramskim pogledom na more i ima nagib ka jugu. Time je stvoren preduvjet za pitoreskno urbano rješenje uz prisutnost različitih pogleda na šumu i more iz svakog stambenog objekta. Skoro devetnaest kilometara duga ekološka mreža pokriva podnožje istočne Stare planine. Putem turisti imaju priliku vidjeti rijetke i zaštićene vrste biljaka i životinja. Neki od njih su uvršteni u Crvenu knjigu Bugarske, fontane s izvorskom vodom, sjenice i skloništa, kamene kapelice s ikonama pravoslavnih svetaca duž cijele eko staze, što šetnju čini izuzetno zanimljivom i radoznalom. U neposrednoj blizini kompleksa nalaze se svi sadržaji i znamenitosti koje nudi "Dinevi Resort" - plaže, luka, prodavnice, restorani, kafići, beauty centri i SPA, amfiteatar i mnogi drugi.

Kruna se pomaknula na najjaču razinu u odnosu na euro u 11 godina! Kupnja nekretnine za Eure nikad nije bila niti će biti povoljnija!

Poštovani klijenti, živimo u čudnom vremenu u kojem je mnogo toga odstupilo od normalnog posljednjih godina. Ipak, u svakoj lošoj stvari se nađe nešto dobro. Počeli smo puno više koristiti tehnologiju i naučili kako uštedjeti vrijeme i resurse naših klijenata. Danas svatko od nas može pogledati Google View (lokacije i bliža okolica), YouTube (lokacija, najbliže plaže i atrakcije) i Booking (recenzije). Ove tehnologije, u kombinaciji s online obilaskom, pomažu da se vrlo detaljno pogleda određena nekretnina u stvarnom vremenu i iz udobnosti vlastitog kauča. Imamo priliku puno adekvatnije procijeniti prednosti i nedostatke nekretnine. Više se ne moramo brinuti oko fizičkog pregleda i voditi bilješke o svakoj pregledanoj nekretnini. Možemo osigurati i osigurati cijeli proces prijenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnog putovanja. Uključujući sve dokumente za prijenos vlasništva, uključujući prijenos energije i sve registracije, uključujući postprodajne usluge i organizaciju bilo kakvog najma. Možete kupiti svoj apartman iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to već sada po vrlo pristupačnoj cijeni. Naši klijenti nikada ne čekaju u redovima i od nas imaju svu pomoć i informacije koje im trebaju.

Sveti Vlas je prijatan grad u podnožju Stare planine, 4 km od Sunčevog brega. Udaljenost od ovog resorta je stvarno mala. Neće proći dugo i dva će se grada spojiti zahvaljujući gradnji u vrlo posjećenom i popularnom Sunčanom bregu. Lokalitet Sveti Vlas ima relativno zanimljivu povijest, ali s turističkog aspekta svakako još čeka svoj procvat. Odmaralište Sveti Vlas nalazi se otprilike 13 kilometara od grada Nesebara, poznatog kako među turistima tako i među ljubiteljima zanimljivih spomenika. Sveti Vlas je mirnije mjesto bez velike mase turista. Plaže su uske i manje gužve nego na Sunčanoj obali.

U mjestu se nalazi nekoliko manjih plaža, pješčanih i šljunčanih. More je ovdje čisto, a ulazi u more su postepeni.

Plaža u Svetom Vlasu je okrenuta prema jugu. Pijesak je sitan, zlatan, ali u okolici ima i romantičnih kamenih plaža. Jedinstven spoj čistog planinskog zraka, morske klime i prekrasne prirode. Ljetne dane karakteriziraju mirna jutra i relativno svježa, nevjerojatno ugodna poslijepodneva. Jedinstvena duga, topla i tiha jesen. Posljednjih nekoliko godina sredinom prosinca bilježe se temperature od 15 stupnjeva. Zima ovdje ne traje duže od mjesec dana. Idealan izbor za korištenje tijekom cijele godine, klima dokazano jako dobro pridonosi ljudskom zdravlju.

Zahvaljujući činjenici da je grad smješten na padini, možete posjetiti šumoviti planinski masiv i ugodno šetati. Cijene su ovdje vrlo povoljne. Ugodno vrijeme u kombinaciji s vlažnim morskim zrakom idealno je za svakoga tko želi uživati u ugodnom odmoru u okruženju koje zasigurno nije toliko napučeno kao Sunshine Coast.

Broj katova
2
Izgled
6+kk
Pogled na more
YES
Područje
251 m2
Zaplet
251 m2
Korisna površina
251 m2
Terasa
YES
Lođa
YES
Balkon
YES
Bazen
YES
Izgrađeno područje
251.3 m2
Parkiralište
YES
Posao
360 m
Liječnik
740 m
Kafić
370 m
Restoran
270 m
Bar
260 m
Škola/vrtić
620 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00