Prodaja na rate, garantiran prinos, 2 sobe u manjem kompleksu, lječilište Velingrad

Velingrad, Bugarska – ID 11300
90,700 €
Područje 60 m2
Izgled 2+kk
Pod 3/4
Naknada za uslugu 15 € po m2/godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Investicijske informacije Kako to funkcionira?

Mjesečni prinos: 481 €
Godišnji prinos: 5768 €>

Mogućnost prodaje na rate do 10 godina! Zajamčen prinos! Otkrijte Bugarsku drugačije! Prekrasan stan u prekrasnom topličkom gradu Velingradu! Nudimo Vam 2 sobe u malom boutique hotelu u Velingradu. Ukupna površina je 60,17 m2, nalazi se na trećem katu od četiri etaže, orijentacija istok. Raspored prostorija: prostrani dnevni boravak s kuhinjom, spavaća soba, kupaonica s wc-om i balkon na koji se izlazi iz obje sobe. Stan ima plinsko grijanje i klimu.

Kompleks ima roštilj za 20 osoba, vanjski bar, parking, vanjski i unutarnji bazen s mineralnom vodom do 47 stupnjeva, saunu, parnu kupelj, novi prekrasan restoran kapaciteta 50 osoba. Kompleks se nalazi u blizini hotela s 5 zvjezdica, restorana i trgovina mješovitom robom. Stan pogodan za cjelogodišnje korištenje.

Naknada za održavanje iznosi 15 €/m2 godišnje.

Jedinstvena ponuda, preporuka!

Velingrad je najveće lječilište u Bugarskoj, smješteno u slikovitim Rodopima! Poznat kao "lječilišna prijestolnica" Balkana, Velingrad već više od jednog stoljeća privlači turiste iz cijelog svijeta. Grad je poznat po svojim ljekovitim mineralnim izvorima i može se pohvaliti brojnim toplicama i wellness centrima koji nude niz tretmana za promicanje opuštanja i pomlađivanja. Od tradicionalnih bugarskih toplica do modernih termalnih bazena, posjetitelji se mogu prepustiti nizu terapija namijenjenih liječenju tijela i uma. Osim renomiranih toplica, Velingrad nudi obilje aktivnosti na otvorenom za ljubitelje prirode. Okolni Rodopi dom su brojnih pješačkih staza, a obližnja brana Batak nudi niz vodenih sportova, uključujući plivanje, ribolov i vožnju kajakom. Bilo da tražite opuštanje, avanturu ili kulturu, Velingrad ima mnogo toga za ponuditi. Zašto čekati? Otkrijte sami čari ovog čarobnog lječilišta!

Sofija - 125 km

Bansko-75 km

Moguće je i na rate

Zainteresiran sam
Dodatno financiranje
Kat
3
Broj katova
4
Izgled
2+kk
Područje
60 m2
Korisna površina
52.97 m2
Balkon
YES
Bazen
%numerirajte% bazena
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
360 m
Liječnik
410 m
Kafić
210 m
Restoran
220 m
Bar
220 m
Škola/vrtić
210 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00