Prekrasna vila u selu Argaka, nedaleko od plaže na Cipru

Polis, Cipar – ID 6871
615,000 €
Područje 130 m2
Izgled 3+kk
More 400 m
Stanje U izgradnji

Izniman projekt od 28 vila dizajniranih da usklade i poboljšaju životni stil na zavidnoj lokaciji uz more. Smještene 12 minuta od grada Polisa i poluotoka Akamas koji oduzima dah, pored duge pješčane plaže i pjenušavog Sredozemnog mora, ove su vile jedinstvene i dopunjene ručno izrađenim materijalima i završnim obradama koje nude profinjenu, ali rustikalnu jednostavnost.

Ovaj dvoetažni bungalov s dvije spavaće sobe nudi sekvencijalni otvoreni život gdje se svi prostori neprimjetno prelijevaju jedan u drugi. Kada uđete ravno u srce kuće, s obje strane nalaze se dnevne i spavaće sobe koje odvajaju pojedinačne prostore. Otvoreni dnevni boravak i kuhinja nadopunjuju se jedinstvenim i ručno izrađenim elementima kao što je kameni otok u kuhinji. Vanjski prostor jednak je prioritet sa zadivljujućom vanjskom natkrivenom verandom koja može uključivati vatru i prostor za roštilj.

Ove vile karakteriziraju profinjene završne obrade i zemljani kontrasti. Svaki ima jedinstven osjećaj za stil, gdje opipljivi materijali stvaraju udoban, ali profinjen život na plaži, koristeći lokalne materijale, teksture i tonove za isticanje središnjih jedinstvenih elemenata.

Ova vila je idealna za umirovljenike, rado ćemo vam pomoći oko ostalih usluga.

Naknade izvan PDV-a, pravne usluge. Za više informacija, ne ustručavajte se kontaktirati nas. Kupujete izravno od programera.

Moguće je i na rate

Zainteresiran sam
Dodatno financiranje
Broj katova
1
Izgled
3+kk
Pogled na more
YES
Područje
130 m2
Zaplet
509 m2
Korisna površina
105 m2
Terasa
24 m2
Garaža
YES
Bazen
YES
Izgrađeno područje
130 m2
Parkiralište
YES
Podrum
YES
Posao
8 km
Liječnik
8 km
Kafić
2 km
Restoran
1 km
Bar
550 m
Škola/vrtić
3 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00