obiteljska kuća u cijeni zemljišta, Poručik Čunčevo, Kavarna

Kavarna, Bugarska – ID 6861
40,000 €
Područje 2500 m2
Izgled 2+1
More 5 000 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo Vam jednokatnicu za rekonstrukciju po cijeni zemljišta koja se nalazi u selu Poručik Čunčevo, 8 km od mjesta Šabla i cca 5 min. vožnje od plaže. Na imanju se nalazi kuća od 70m2 za kompletnu rekonstrukciju. Na zemljištu postoji struja i komunalna voda, otpad se odvozi septičkom jamom. Zemljište 2500 m2, dio zemljišta (1200 m2) je vrlo dobro održavan, ostatak je prekriven invazivnim drvećem. Zemljište je djelomično ograđeno i ima dobar pristupni put s dvije strane. Na imanju se nalazi i nekoliko pomoćnih zgrada. Zemljište ima veliki potencijal za sve uzgajivače voća i povrća ili stočarstvo i pčelarstvo.

Porucik Čunčevo je mirno selo, udaljeno 8 km od mjesta Šabla i 13 km od grada Kavarne. Ovdje živi oko 30 stalnih stanovnika i nekoliko obitelji stranaca. Selo se nalazi na glavnom putu za Rumunjsku, tako da je cesta u vrlo dobrom stanju. U mjestu postoji trgovina i restoran koji radi tijekom cijele godine.

Shabla se nalazi u blizini grada Kavarne, 83 km od Varne i 24 km od bugarsko-rumunjske granice. U Šablema živi oko 4200 stanovnika.

Grad ima sve potrebne sadržaje - školu, vrtić, trgovine, restorane.

Grad ima neke od najljepših divljih pješčanih plaža koje se protežu od Shable do rumunjske granice. Poznato je i po prvom otkrivenom naftnom polju u Bugarskoj.

Rt Shabla je najistočnija geografska točka Bugarske. Na njemu se nalazi i najstariji svjetionik na Balkanu.

Za ljubitelje podvodnog turizma bit će zanimljivo da se u moru oko Šable nalaze brojni potopljeni brodovi, među kojima su i podmornice iz Drugog svjetskog rata.

Postoje i dva zaštićena područja u regiji Shabla:

Smješteno na samoj obali, jezero Shabla je nevjerojatno mjesto za planinare i ljubitelje ribolova.

Nedaleko od jezera nalazi se Šablenska tuzla. To je lagunsko jezero čije je dno bogato sumporovodikovim blatom koje se koristi za liječenje blatom.

U blizini su pravi biseri sjeverne obale, kao što su rt Kaliakra, Tyulenovo, Balchik, Rusalka, Bolata, Topola i mnogi drugi. U Šablema i okolici živi mnogo stranaca, među njima i dosta Čeha.

Grad Kavarna je lučki grad u Bugarskoj i nalazi se na stjenovitoj obali u sjevernom dijelu bugarske crnomorske obale. Broj stanovnika je oko 12 000. Kavarna je poznata kao "rock prijestolnica Bugarske" jer svakog ljeta na jednoj pozornici okuplja svjetski poznate rock bendove. U Povijesnom muzeju Kavarne čuvaju se nalazi iz 5.-6. stoljeća nove ere. Izloženi su nalazi iz tračkih plemena koja su živjela u regiji, iz života Slavena i Bugara. Tu su kompletni sadržaji, trgovine, restorani, škole, vrtići, kafići, bolnice. Grad se može pohvaliti i uređenom gradskom plažom. U blizini su pravi biseri sjeverne obale kao što su rt Kaliakra, Tyulenovo, Balchik, Rusalka, Šabla, Bolata, Topola i mnogi drugi. U Kavarni i okolici živi mnogo stranaca, među njima i dosta Čeha. U blizini Kavarne nalaze se i stijene s kojih se pruža prekrasan pogled na Crno more. U blizini se nalazi i niz ljekovitih izvora tople vode. Ovdje ćete pronaći i toplice s ljekovitim blatom koje dokazano djeluje na mišićno-koštani sustav.

Broj katova
1
Izgled
2+1
Područje
2500 m2
Zaplet
2500 m2
Korisna površina
70 m2
Izgrađeno područje
70 m2
Parkiralište
YES
Posao
7 km
Liječnik
8 km
Kafić
8 km
Restoran
300 m
Bar
8 km
Škola/vrtić
6 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00