lux 1+kk u vrhunskom hotelu uz more na Cipru

Trikomo, Cipar – ID 7896
145,000 €
Područje 48 m2
Izgled 1+kk
Pod 8/16
More 400 m
Stanje U izgradnji
Sezona Cijela godina

Odajete li se više luksuza? Predstavljamo vam izniman i trenutno luksuzan projekt hotela uz more na sjevernom dijelu Cipra, projekt koji će podići razinu gradnje na otoku. Kao ekskluzivni predstavnik developera možemo vam ponuditi najbolje uvjete.

Projekt se trenutno gradi u najboljem investicijskom području na Cipru, tako da ne govorimo samo o zanimljivom prinosu od najma, već i vrlo zanimljivom rastu cijena nekretnina.

S desne strane projekta je hotel s pet zvjezdica s najvećim kasinom na otoku, koji privlači platežno sposobniju klijentelu. S lijeve strane projekta sam investitor će imati svoj hotel uz more s kockarnicom, tako da će biti dodatne pogodnosti za naše investitore.

Put do plaže riješen je podzemnim prolazom i besplatnim prijevozom do plaže.

Ova jednosobna jedinica nalazi se u zgradi B - primopredaja u kolovozu 2025. Ostalo je vrlo malo jedinica u projektu. Cijena uključuje npr.

Kupaonica i oprema u Hansgrohe kupaonici najvišeg standarda

Radna ploča u kuhinji Belenco kvarc

Eklektični stalak za ručnike

VRF sustav klimatizacije i još mnogo toga.

Uzorci fotografija opreme su iz prethodnih projekata developera, oprema i izvedba ovdje će biti još bolja.

Kratak opis projekta i infrastrukture:

Pet vrsta restorana (talijanski, lokalni, mediteranski, sushi bar i drugi), tri bazena od kojih je jedan infinity bazen, razni sportski i sportski tereni, parkovi, shopping centar u kojem će biti samo luksuzni brendovi. Toplice, fitness centri, trgovine i kafići.

Kazalište i KINO, biciklistička cesta, pješačka staza, mjenjačnica, unutarnji teren za squash, sauna, parna kupelj, masaža, hamam, unutarnji bazen, teretana, joga - pilates, 24-satno osiguranje i CCTV i još mnogo toga.

Mi sami posjedujemo nekretnine i savršeno poznajemo lokalno tržište. Mi ćemo se pobrinuti za sve usluge prije i nakon prodaje, uključujući najam vaše nekretnine. Na našoj web stranici vidjet ćete naše investicijske ture na Cipru, broj sudionika je ograničen.

Kat
8
Broj katova
16
Izgled
1+kk
Područje
48 m2
Korisna površina
42 m2
Terasa
7 m2
Parkiralište
YES
Posao
120 m
Liječnik
650 m
Kafić
250 m
Škola/vrtić
3 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00