3s u projektu, prodaja na rate, Sunčana obala

Sunny Beach, Bugarska – ID 11822
92,000 €
Područje 68 m2
Izgled 3+kk
Pod 5/5
More 800 m
Stanje U izgradnji
Sezona Cijela godina

Predstavljamo vam novi projekt! Emilia Romana City mala je butik zgrada urbanog stila koja odiše domaćom udobnošću i praktičnošću. Nalazi se u blizini centra Sunčane obale, au isto vrijeme u jednom od njegovih najzelenijih i najmirnijih područja.

Specifičan 3-sobni stan ukupne površine 68,59 nalazi se na petom katu. Raspored prostorija: hodnik, dnevni boravak s kuhinjom, dvije spavaće sobe, kupaonica s wc-om i balkon. Stan se prodaje nenamješten, ako ste zainteresirani, rado ćemo pomoći oko namještaja i opreme!

Površina prostora je 850 m2. Ovdje će nastati moderna zgrada sa samo 19 stanova. Parcela na kojoj će se graditi Emilia Romana City graniči se s zgradama Este, Verde, Boutique i Park. Područje je također okruženo parkom površine 7000 m2. Zgrada će imati 2-sobne stanove površine 56 m2. i 3 sobe površine 68 m2. Svi stanovi će se nuditi po sistemu ključ u ruke. Kompleks će imati parking, a vlasnici će moći kupiti parkirno mjesto. Vlasnici stanova u Emilia Romana Cityju uz nadoplatu će moći koristiti infrastrukturu i klupski sustav zgrada koje su dio budućeg kompleksa Emilia Romana Resort. Moderna arhitektura, praktičan raspored i kvalitetan dizajn glavne su konkurentske prednosti zgrade.

Početak izgradnje je predviđen za listopad 2024. godine. Rok izgradnje - 24 mjeseca

Mi u MOJE NEMOVITOST U MORE nudimo Vam nenadmašan broj kvalitetnih i provjerenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da uložite u pravu nekretninu, prema vašim zahtjevima, kako vaš novac ne bi izgubio na vrijednosti. Mi smo Bugari i radimo u Bugarskoj tijekom cijele godine. Naša tvrtka vam može pružiti kupnju, najam i cjelokupno upravljanje nekretninama i postprodajne usluge na bugarskoj obali u mjestima Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i drugima.

Vodimo brigu o upravljanju imovinom od A do Ž. Na nas se možete osloniti u svakom pogledu.

Kupnja naš odnos ne prestaje, već tek počinje.

Tim MNM

Sunny Beach je najveće hotelsko naselje u Bugarskoj, dugo nekoliko kilometara i smješteno 30 km sjeverno od Burgasa. Dobri klimatski uvjeti cijelog područja, prekrasna 8 km duga pješčana plaža s postupnim spuštanjem u more i blizina povijesnog Nessebara čine Sunčanu obalu jednim od najpopularnijih mjesta na bugarskom Crnom moru. Prijevoz u naselju osiguran je mini-vlakovima, a povezanost s okolnim mjestima redovnim autobusnim linijama.

Sunčana obala je idealno mjesto za provesti ugodan obiteljski odmor s mnoštvom sadržaja za djecu. Uživat će i mladi, za koje postoji mnogo mogućnosti za zabavu.

Naselje ima živahno obalno šetalište koje se proteže cijelom dužinom plaže gotovo do Nesebara. Oivičen je brojnim kafićima, štandovima i ugodnim restoranima. Tijekom ljetne sezone ovdje se održavaju mnogi festivali, koncerti i druga kulturna događanja. Šetnja uz prekrasno osvijetljene kolonade također je vrlo popularna. Posljednjih godina većina hotela je doživjela veliku modernizaciju i ni po čemu se ne može uspoređivati s hotelima u nekim poznatim turističkim središtima na Mediteranu.

Ipak, glavna atrakcija ljetovališta je plaža - osam kilometara finog svijetlog pijeska. Pristup vodi je vrlo postupan, pogodan za neplivače i malu djecu, koja se ovdje mogu sigurno igrati.

Svakako vrijedi istaknuti domaću Aquapark Akciju koja je namijenjena svim generacijama. Ovdje ćete pronaći brojne tobogane, tobogane, bazene, whirlpoole, dječje bazene, kafiće, restorane, pizzerije, slastičarne, barove uz bazene i mnoge druge atrakcije.

Moguće je i na rate

Zainteresiran sam
Dodatno financiranje
Kat
5
Broj katova
5
Izgled
3+kk
Područje
68 m2
Korisna površina
60.36 m2
Balkon
YES
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
370 m
Liječnik
1 km
Kafić
280 m
Restoran
150 m
Bar
190 m
Škola/vrtić
1 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00