3 sobe, s pogledom na more i planine, 100m od plaže, Burgas

Burgas, Bugarska – ID 8921
270,000 €
Područje 103 m2
Izgled 3+kk
Pod 6/23
More 100 m
Naknada za uslugu 7 € po m2/godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina
Stan u najboljem gradu za život u Bugarskoj - Burgasu! Nudimo vam prostrani 3-sobni stan ukupne površine 103,51 m2, koji se nalazi na šestom katu u kompleksu Lazuren Briag, Burgas, Bugarska.
Raspored prostorija: hodnik, dnevni boravak s kuhinjom, dvije spavaće sobe, dvije kupaonice s wc-om i prostrana terasa s pogledom na more i planine. U cijenu je uključen namještaj i oprema. U sklopu kompleksa Vama i Vašim gostima na raspolaganju su: peglanje i pranje rublja, 24-satna recepcija, parking, bar, rent-a-car.
Naknada za održavanje iznosi 6,90€/m2.
Odlična ponuda, topla preporuka!
Mi u MOJE NEMOVITOST U MORE nudimo Vam nenadmašan broj kvalitetnih i provjerenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da uložite u pravu nekretninu, prema vašim zahtjevima, kako vaš novac ne bi izgubio na vrijednosti. Mi smo Bugari i radimo u Bugarskoj tijekom cijele godine. Naša tvrtka vam može pružiti kupnju, najam i cjelokupno upravljanje nekretninama i postprodajne usluge na bugarskoj obali u mjestima Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i dr.
Burgas je najveći grad u jugoistočnoj Bugarskoj i drugi po veličini na bugarskoj obali Crnog mora, a s površinom od 253.644 km² također je jedan od najvećih u zemlji. Prema posljednjem popisu stanovništva NSI-a od 31. prosinca 2015., ima 203.017 stanovnika, što ga čini četvrtim najvećim gradom u zemlji. Nekoliko prirodnih rezervata i zaštićenih područja, antička i srednjovjekovna sela, Crno more i godišnji festivali privlače brojne turiste. Smješten na najzapadnijoj točki Crnog mora, Burgas je dao ime istoimenom zaljevu, koji je najveći i najrazvedeniji na bugarskom crnomorskom kontinentu. Grad je okružen Burgaskim jezerima - Burgaskim, Atanasovskim i Mandrenskim, a na istoku Crnim morem.
Među prvim stanovnicima regije su Tračani, koji su oko 6. stoljeća prije Krista stvorili niz naselja na području današnjeg Burgasa zajedno s obližnjim gradovima Apollonia, s obližnjim gradovima Apollonia, Mesembria i Anchialo. Klima u Burgasu i regiji karakterizira se kao vlažna suptropska s morskim i kontinentalnim utjecajem. Prosječna ljetna temperatura zraka doseže 26,7 °C u srpnju, a maksimalne dnevne temperature iznad 20 °C su do studenog. Prosječni mjesečni broj sunčanih sati doseže 328,6. Kontinentalni utjecaj je vidljiv u zimama, ali u usporedbi s unutrašnjosti, zime su znatno blaže, a snijega relativno malo. Budući razvoj grada povezan je s otvaranjem Burgasa moru i jezerima. U tom kontekstu se razgovara o projektu Super Burgas. Planirani projekt javnog biciklističkog prijevoza, uklanjanja gustog prometa iz središnjeg dijela grada, obnove otočića sv. Stošije i mosta, kao i obnove povijesne jezgre, već je realiziran. implementiran. U 2012. godini otvorena su dva trgovačka centra u Burgasu. Otvaranje multifunkcionalne sportske dvorane i obalne asfaltne ceste koja povezuje Burgas s novim četvrtima Kjóšeto i Sarafovo su pred otvaranjem.
Kat
6
Broj katova
23
Izgled
3+kk
Pogled na more
YES
Područje
103 m2
Korisna površina
91.09 m2
Terasa
YES
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
100 m
Liječnik
530 m
Kafić
110 m
Restoran
80 m
Bar
70 m
Škola/vrtić
440 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00