3+ kk u luksuznim kompleksima na Cipru 3% popusta

Trikomo, Cipar – ID 6848
279,000 €
Područje 170 m2
Izgled 3+kk
Pod 2/2
More 500 m
Stanje U izgradnji
Sezona Cijela godina

Predstavljamo vam nastavak uspješnog projekta našeg partnera uz more. Ovo je treća faza obiteljskog projekta u blizini mora na Cipru, trenutno po početnim cijenama. Uskoro očekujemo porast od najmanje 10%. Broj jedan smo na tržištu s više od 1000 zadovoljnih klijenata uz more, pogledajte naše recenzije. Pratite naše investicijske ture na našoj web stranici.

Velika prednost je činjenica da vlasnici mogu koristiti infrastrukturu sve tri etape, uključujući opremu i infrastrukturu na plaži. Postoji prekrasan mol. Prilaz plaži je podvožnjakom ispod ceste. Fotografije su iz izgradnje druge faze projekta gdje je primopredaja za godinu dana ali je cijena 20-30% viša. To je takozvana nerealna dugoročna investicija.

Isporuka prosinac 2025

Plan otplate do prosinca 2026

Plan plaćanja:

Polog: minimalno £3,000

%35 - unutar mjesec dana

%45 - rata do primopredaje ključa (prosinac 2025.)

%20 - nakon primopredaje na 1 godinu (prosinac 2026.)

Pod određenim uvjetima možete dobiti 3% popusta ispod tržišne cijene, stoga me slobodno kontaktirajte.

U ovom projektu nudimo prekrasan, stilski uređen 3+kk s velikom krovnom terasom od 80 m2 s prekrasnim pogledom na more i planine. Stanu pripada i balkon od 18m2. Ovo je pozornica iza ceste - vidite zemlju u crvenoj boji. Predviđeno povećanje cijene do primopredaje u prosincu 2025. je min. 60%

Pribor za projekt:

Projekt uključuje: vanjski bazen, unutarnji bazen, vodeni park, biciklističke i pješačke staze, fitness, spa / masaže - beauty centar, tenisko, košarkaško i odbojkaško igralište, restoran, caffe bar, root terasa, beach bar. Tu je dječji klub i mnoge druge društvene aktivnosti.

Dodatne naknade: PDV, režije, infrastrukturni doprinos, pravne usluge, namještaj i tehnika - osnovni elementi su uključeni u cijenu.

Za ukupnu cijenu i postupak, ne ustručavajte se kontaktirati nas.

Prvi smo Vam ponudili mogućnost ulaganja u nekretnine u inozemstvu. Jedna smo od malih tvrtki na otoku koja će Vam pružiti sve usluge prije i nakon prodaje, uključujući i najam Vaše nekretnine.

Mi sami posjedujemo nekretnine i savršeno poznajemo lokalno tržište. Mi ćemo se pobrinuti za sve usluge prije i nakon prodaje, uključujući najam vaše nekretnine.

Moguće je i na rate

Zainteresiran sam
Dodatno financiranje
Kat
2
Broj katova
2
Izgled
3+kk
Pogled na more
YES
Područje
170 m2
Korisna površina
70 m2
Terasa
80 m2
Balkon
18 m2
Bazen
%numerirajte% bazena
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
3 km
Liječnik
10 km
Kafić
250 m
Restoran
350 m
Bar
420 m
Škola/vrtić
7 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00