Prostrana kuća sa potencijalom, top cijena, Šurnevo

Surnevo, Bugarska – ID 11482
19,800 €
Područje 1280 m2
Izgled Netipično
More 30 000 m
Naknada za uslugu 1 € godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaju jednokatnu kuću od cigle sa podrumom u selu Sarnevo, regija Burgas. Nekretnina je ukupne površine 64 m2. Kuća je pogodna za kompletnu rekonstrukciju, ima tri sobe, verandu i konobu. Postoji struja i gradski vodovod. Zemljište je površine 1280 m2. Povoljna ponuda!

Malo selo Sarnevo nalazi se u dolini Karnobat - ekološki čistom području jugoistočne Bugarske i okruženo je poljima, vinogradima i voćnjacima. U blizini se nalazi nekoliko brana za ljubitelje ribolova.

U mjestu se nalazi trgovina, kafić, knjižnica, pošta i crkva. Ulice su asfaltirane, postoji javna rasvjeta i vodovod. Uprava sela radi.

Okružno središte Karnobat udaljeno je 25 km, a do sela postoji autobusna veza. Burgas je udaljen oko 37 km.

Mi u MOJE NEMOVITOST U MORE nudimo Vam nenadmašan broj kvalitetnih i provjerenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da uložite u pravu nekretninu, prema vašim zahtjevima, kako vaš novac ne bi izgubio na vrijednosti. Mi smo Bugari i radimo u Bugarskoj tijekom cijele godine. Naša tvrtka vam može pružiti kupnju, najam i cjelokupno upravljanje nekretninama i postprodajne usluge na bugarskoj obali u mjestima Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i drugima.

Vodimo brigu o upravljanju imovinom od A do Ž. Na nas se možete osloniti u svakom pogledu.

Kupnja naš odnos ne prestaje, već tek počinje.

Tim MNM

Vinarstvo u karnobatskom kraju ima višestoljetnu tradiciju. O tome svjedoče iskopavanja brojnih tračkih gomila na području Karnobata, gdje je pronađena crvenofiguralna keramika s likom boga Dioniza kao i razne posude za vino. Podaci o vinogradarstvu u tim zemljama mogu se pronaći iu povijesnim kronikama od 5. do 4. stoljeća. st. pr. Kr., koji svjedoče o živoj trgovini domaćih vinara s helenskim crnomorskim kolonijama.

Kasnije, tijekom razdoblja Prvog bugarskog kraljevstva, veličanstvena srednjovjekovna utvrda "Markeli" osim zaštitne funkcije ispunjavala je i funkciju skladišta vina.

Uređeni vinogradi i dobro vino u karnobatskom kraju spominju se u bilješkama desetaka stranih putnika - Nijemaca, Francuza, Engleza, Poljaka, Mađara koji su posjetili ove zemlje u razdoblju XV. – XIX. stoljeća. Prema svjedočenju, mještani su s velikom pažnjom i vještinom pripremali nove terene za vinograde, ograđivali parcele i uzgajali danas poznate sorte.

Jedinstveni spoj reljefa, klime i zemljišnih karakteristika preduvjet je izvrsne kvalitete grožđa Karnobatskog kraja. U Karnobatskoj dolini uzgajaju se i tradicionalne za zemlju i međunarodne sorte vina. Raznolikost sorti i karakteristika terroira regije podupiru stvaranje visokokvalitetnih vina.

Burgas je najveći grad u jugoistočnoj Bugarskoj i drugi po veličini na bugarskoj obali Crnog mora, a s površinom od 253.644 km² također je jedan od najvećih u zemlji. Prema posljednjem popisu stanovništva NSI-a od 31. prosinca 2015., ima 203.017 stanovnika, što ga čini četvrtim najvećim gradom u zemlji. Nekoliko prirodnih rezervata i zaštićenih područja, antička i srednjovjekovna sela, Crno more i godišnji festivali privlače brojne turiste. Smješten na najzapadnijoj točki Crnog mora, Burgas je dao ime istoimenom zaljevu, koji je najveći i najrazvedeniji na bugarskom crnomorskom kontinentu. Grad je okružen Burgaskim jezerima - Burgaskim, Atanasovskim i Mandrenskim, a na istoku Crnim morem.

Među prvim stanovnicima regije su Tračani, koji su oko 6. stoljeća prije Krista stvorili niz naselja na području današnjeg Burgasa zajedno s obližnjim gradovima Apollonijom, s obližnjim gradovima Apollonia, Mesembria i Anchialo. Klima u Burgasu i regiji karakterizira se kao vlažna suptropska s morskim i kontinentalnim utjecajem. Prosječna ljetna temperatura zraka doseže 26,7 °C u srpnju, a maksimalne dnevne temperature iznad 20 °C su do studenog. Prosječni mjesečni broj sunčanih sati doseže 328,6. U zimama je vidljiv kontinentalni utjecaj, ali u usporedbi s unutrašnjosti zime su znatno blaže, a snijega relativno malo. Budući razvoj grada povezan je s otvaranjem Burgasa moru i jezerima. U tom kontekstu se razgovara o projektu Super Burgas. Planirani projekt javnog biciklističkog prijevoza, uklanjanja gustog prometa iz središnjeg dijela grada, obnove otočića sv. Stošije i mosta, kao i obnove povijesne jezgre, već je realiziran. implementiran. U 2012. godini otvorena su dva trgovačka centra u Burgasu. Otvaranje multifunkcionalne sportske dvorane i obalne asfaltne ceste koja povezuje Burgas s novim četvrtima Kjóšeto i Sarafovo su pred otvaranjem.

Broj katova
2
Izgled
Netipično
Područje
1280 m2
Zaplet
1280 m2
Korisna površina
64 m2
Izgrađeno područje
64 m2
Parkiralište
YES
Podrum
YES
Posao
16 km
Liječnik
20 km
Kafić
15 km
Restoran
10 km
Bar
12 km
Škola/vrtić
8 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00