Prodajem obiteljsku kucu sa vise stanova u Ulcinju

Ulcinj, Crna Gora – ID 10058
380,000 €
Područje 350 m2
Izgled ostalo
More 800 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Ako tražite prostranu i udobnu kuću u blizini Velike plaže u Ulcinju? Ova prekrasna obiteljska kuća s više stanova idealan je izbor za one koji traže moderan i ugodan život u prekrasnom okruženju.

Opis nekretnine:

Podrum: U suterenu se nalazi kuhinja, vešeraj i ostava ukupne površine 41 m2. Ovaj dio kuće nudi praktičan prostor za skladištenje i održavanje čistoće u domu.

Na prvom katu se nalazi prostrani trosoban stan površine 85 m2. Ovaj apartman ima dvije moderne kupaonice i impresivan balkon s pogledom na okolni krajolik površine 20 m2. Ovo je savršeno mjesto za opuštanje nakon dugog dana.

Drugi kat se sastoji od površine 85 m2, koja je podijeljena na tri odvojena stana od kojih svaki ima svoj balkon. Ovaj dio kuće pruža razne mogućnosti stanovanja ili ulaganja.

Na trećem katu površine 82 m2 također se nalaze tri apartmana s balkonima i prekrasnim pogledom na more. Ovdje možete uživati u osvježavajućem morskom pejzažu i prekrasnim zalascima sunca.

Ova obiteljska kuća udaljena je oko 800 metara od prekrasne Velike plaže, što je čini idealnom lokacijom za ljubitelje mora i sunca. Kuća se nudi potpuno namještena, što znači da novi vlasnici mogu odmah uživati u blagodatima ove nevjerojatne kuće.

Nije važno tražite li novi dom za svoju obitelj ili priliku za ulaganje u turistički atraktivnom području - ova kuća ima sve što vam je potrebno. Nemojte se bojati kontaktirati nas za više informacija i pogledati ovu sjajnu nekretninu.

Najjužniji grad na crnogorskom primorju je Ulcinj, čija povijest seže duboko u daleku prošlost. U sljedećim stoljećima, zbog svog izvanrednog strateškog položaja, mjesto je bilo meta brojnih vojnih pohoda i pokušaja ovladavanja.

Ulcinj i njegova okolina spadaju među najznačajnija turistička područja Crne Gore. Osim antičkih spomenika i očuvane prirode, posjetitelje ovdje ponajviše privlače idealni uvjeti za ljetni boravak uz more. Zbog lokalne klime (ima 217 sunčanih dana godišnje i prosječna temperatura je 26°C), sezona kupanja ovdje traje od travnja do kraja listopada. U samom gradu nalazi se 600 m duga Mala plaža koju karakterizira vrlo postupno spuštanje u more. Uz plažu se proteže šetnica s brojnim restoranima, barovima i kafićima.

Mi smo agencija za nekretnine sa dugogodišnjim iskustvom. Stručno i pošteno ćemo vas savjetovati pri odabiru. Pobrinut ćemo se da kupnja Vaše odabrane nekretnine prođe glatko i bezbrižno. Možemo osigurati i osigurati cijeli proces prijenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnog putovanja. Uključujući sve dokumente za prijenos vlasništva, uključujući prijenos energije i sve uknjižbe.

Za još zanimljivih i aktualnih ponuda posjetite naše stranice.

Ekipa Mojenemovitostumore

Broj katova
4
Izgled
ostalo
Pogled na more
YES
Područje
350 m2
Zaplet
250 m2
Korisna površina
290 m2
Lođa
YES
Balkon
YES
Izgrađeno područje
90 m2
Parkiralište
YES
Podrum
YES
Posao
690 m
Liječnik
6 km
Kafić
780 m
Restoran
480 m
Bar
800 m
Škola/vrtić
3 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00