Prekrasne, nove 2 sobe u prvom redu, s prekrasnim pogledom na more, Byala

Byala, Bugarska – ID 11920
65,000 €
Područje 72 m2
Izgled 2+kk
Pod 3/6
More 150 m
Naknada za uslugu 8 € godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Top ponuda! Jedinstveno otkriće! Nudimo vam izvrstan dvosobni stan u malom stambenom kompleksu, koji se nalazi na prvoj liniji u neposrednoj blizini pješčane plaže i vodenih tobogana primorskog grada Byala, Bugarska. Udaljenost od plaže je 150 metara, svi sadržaji i infrastruktura su na dohvat ruke.

Stan se nalazi na trećem katu i sastoji se od dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, odvojene spavaće sobe, kupaonice i dvije terase - prostrane kvadratne terase na koju se izlazi iz spavaće sobe i terase na koju se izlazi iz dnevne sobe. soba. S prozora i terasa pruža se prekrasan pogled na more.

Izgrađena površina je 60 m2, ukupna površina je 72 m2. Stan je kompletno namješten i opremljen svime što je potrebno za ugodan život, spreman za korištenje. Apartman prima 6 osoba (bračni krevet, kauč na razvlačenje i 2 sofe na razvlačenje). Novi namještaj i tehnika!

Apartman je pogodan kako za sezonski odmor sa cijelom obitelji tako i za stalni boravak.

Ima lift, kameru i parkirna mjesta. Naknada za održavanje iznosi 8€/m2 godišnje.

Mi u MOJE NEMOVITOST U MORE nudimo Vam nenadmašan broj kvalitetnih i provjerenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da uložite u pravu nekretninu, prema vašim zahtjevima, kako vaš novac ne bi izgubio na vrijednosti. Mi smo Bugari i radimo u Bugarskoj tijekom cijele godine. Naša tvrtka vam može pružiti kupnju, najam i cjelokupno upravljanje nekretninama i postprodajne usluge na bugarskoj obali u mjestima Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i dr.

Poštovani klijenti, Živimo u čudnom vremenu u kojem je mnogo toga odstupilo od normalnog posljednjih godina. Ipak, u svakoj lošoj stvari se nađe nešto dobro. Počeli smo puno više koristiti tehnologiju i naučili kako uštedjeti vrijeme i resurse naših klijenata. Danas svatko od nas može pogledati Google View (lokacije i bliža okolica), YouTube (lokacija, najbliže plaže i atrakcije) i Booking (recenzije). Ove tehnologije, u kombinaciji s online obilaskom, pomažu da se detaljno pogleda određena nekretnina u stvarnom vremenu i iz udobnosti vlastitog kauča. Imamo priliku puno adekvatnije procijeniti prednosti i nedostatke nekretnine. Više se ne moramo brinuti oko fizičkog pregleda i voditi bilješke o svakoj pregledanoj nekretnini. Možemo osigurati i osigurati cijeli proces prijenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnog putovanja. Uključujući sve dokumente za prijenos vlasništva, uključujući prijenos energije i sve registracije, uključujući postprodajne usluge i organizaciju bilo kakvog najma. Možete kupiti svoj apartman iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to već sada po vrlo pristupačnoj cijeni. Naši klijenti nikada ne čekaju u redovima i od nas imaju svu pomoć i informacije koje im trebaju. Organiziramo iznajmljivanje i upravljanje imovinom za naše klijente diljem bugarske obale.

Byala je administrativno središte smješteno u središnjem dijelu bugarske obale između dvije međunarodne zračne luke - 50 km od zračne luke Varna i 60 km od zračne luke Burgas. Grad nudi sve što je potrebno za ugodan obiteljski odmor i cjelogodišnji život: trgovine, banku, bolnicu, školu, poštu, restorane i kafiće, kozmetičke salone, stadion i ostalo. Obalu karakterizira kombinacija morskih uvala, plaža u dužini od preko 6 km, pješčanih dina i slikovitih bijelih stijena. Byala je također poznata po svom centru proizvodnje vina.

Kat
3
Broj katova
6
Izgled
2+kk
Pogled na more
YES
Područje
72 m2
Korisna površina
60 m2
Terasa
YES
Balkon
YES
Parkiralište
YES
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
800 m
Liječnik
1 km
Kafić
860 m
Restoran
110 m
Bar
220 m
Škola/vrtić
570 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00