Novoizgrađena luksuzna vila s bazenom, 300 m od mora u Tribunju

Tribunj, Hrvatska – ID 11854
790,000 €
Područje 350 m2
Izgled 5+kk
More 180 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Nudimo prekrasnu modernu vilu s bazenom i vrtom na odličnoj lokaciji u Tribunju, samo 300 m od mora!

Luksuzna vila je podijeljena na prizemlje i prvi kat. Ukupna korisna površina je 182 m2, a dvorište cca 150 m2.

U prizemlju se nalazi predsoblje s garderobom, hodnik, radna soba, praonica rublja, kupaonica, kuhinja s blagovaonicom i dnevni boravak s izlazom na prostranu terasu na kojoj se nalazi bazen s prostor za sunčanje.

Unutarnje stepenice vode na prvi kat gdje se nalaze tri spavaće sobe, svaka sa svojom kupaonicom i izlazom na natkrivenu terasu.

Vila uključuje dva parkirna mjesta.

Vila se prodaje nenamještena.

Moderan dizajn i kvalitetna gradnja uključuje: ALU prozore Schüco 60 mm profil s nultim pragom, električne rolete i komarnike, podno grijanje u svim prostorijama, klimatizaciju svih prostorija, ulazna vrata s detektorom otiska prsta, vanjski bazen s protustrujom, te uređeni vrt .

Kupac je oslobođen plaćanja 3% poreza na promet nekretnine.

Tribunj je slikovito primorsko mjesto u Hrvatskoj, smješteno u blizini poznatog ljetovališta Vodice i nedaleko od grada Šibenika. Smješteno je na slikovitom poluotoku koji strši u Jadransko more. Grad je poznat po slikovitim uskim ulicama, dobro očuvanom starom dijelu grada i tipičnom primorskom ugođaju. Tribunj je popularno odredište za odmor, posebno za ljubitelje mirnih plaža, ribarske tradicije i gastronomskih užitaka. Oko grada ima mnogo uvala, otočića i prirodnih ljepota, što Tribunj čini idealnim mjestom za turističke izlete i otkrivanje ljepota hrvatske obale.

Broj katova
2
Izgled
5+kk
Područje
350 m2
Zaplet
250 m2
Korisna površina
182 m2
Terasa
YES
Lođa
YES
Balkon
YES
Bazen
YES
Izgrađeno područje
90 m2
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00