Novi apartman s pogledom na more, 1. kat, 3 spavaće sobe u Vodicama

Vodice, Hrvatska – ID 11921
199,000 €
Područje 88 m2
Izgled 4+kk
Pod 2/3
More 1 900 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Ovaj moderan stan u novogradnji nudi prekrasan pogled na more i mirnu lokaciju.

Apartman se sastoji od prostranog dnevnog boravka s kuhinjom, hodnika, kupaonice, wc-a i prekrasne natkrivene terase s koje se pruža prekrasan pogled na more. Također ima tri spavaće sobe, stepenište i verandu.

Stanu pripadaju i dva parkirna mjesta.

Ukupna korisna površina je 88 m2, plus 46 m2 parkinga i tavanska konoba površine cca 50 m2.

Nalazi se u mirnom dijelu grada u zgradi s četiri stana, izgrađenoj po najnovijim standardima gradnje i opremljenoj suvremenom opremom. Oprema uključuje polistiren fasadu, PVC stolariju, električne rolete s komarnikom, klimatizaciju, kvalitetne keramičke podove i staklenu ogradu na terasi. Planirani završetak i puštanje u rad je u lipnju 2024. godine.

Ovaj apartman je idealan izbor za one koji traže savršen spoj mira i udobnosti u blizini svih potrebnih sadržaja.

Kupac je oslobođen plaćanja 3% poreza na promet nekretnine).

Vodice su vrlo živo turističko mjesto s mnoštvom restorana, trgovina i kafića. Nalaze se u samom središtu hrvatske obale, 12 km od grada Šibenika. Okolica Vodica okružena je borovom šumom i vinogradima. Vodice imaju oko 9000 stanovnika. Mediteranska klima Vodica znači da je temperatura ljeti između 26 i 30 stupnjeva, a zimi između 5 i 10 stupnjeva. Bilo da se radi o opuštanju na plaži, istraživanju prirodnih ljepota ili povijesti i kulture, Vodice i njihova okolica svakome imaju što ponuditi. Možete provesti cijeli dan (pa čak i večer) na 4 km dugoj plaži Plava plaža (Plava znači plava). Plaža je nagrađena Plavom zastavom. Zaslužio je biti ovdje zbog čistoće mora i njegove urednosti. Uz plažu raste lijepa borova šuma u kojoj se nalaze restorani i barovi. Borovi pružaju zaklon od jakog podnevnog sunca. Tu je i škola ronjenja.

Kat
2
Broj katova
3
Izgled
4+kk
Pogled na more
YES
Područje
88 m2
Korisna površina
86 m2
Terasa
YES
Parkiralište
YES
Podrum
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00