Moderan apartman s bazenom u Primoštenu

Primošten, Hrvatska – ID 11776
525,000 €
Područje 186 m2
Izgled 3+kk
Pod 1/4
More 300 m
Stanje U izgradnji
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaju luksuzni apartman u Primoštenu koji se nalazi na drugom katu apartmanske zgrade sa prekrasnim pogledom na cijeli Primošten i okolne otoke.

Podzemna garaža, konoba sa spremištem i lift samo su neki od ključnih čimbenika koji ovaj objekt čine idealnim izborom.

Stan se nalazi u prizemlju zgrade i ističe se svojim modernim dizajnom i impresivnom opremljenošću. S bruto površinom od 186 m2 i neto površinom od 128 m2 nudi Vam prostranost i funkcionalnost.

Ova nekretnina ima dvije prostrane spavaće sobe i dvije elegantne kupaonice koje su savršeno uređene kako bi zadovoljile sve vaše potrebe za udobnošću i stilom.

Jedan od atributa ovog stana su dva parkirna mjesta od kojih je jedno vanjsko a drugo u garaži. Osim toga, stan posjeduje i ostavu od 3,46 m2, koja će vam dati dovoljno prostora za pohranu svih vaših stvari.

Ovaj prekrasan apartman ima izlaz iz dnevnog boravka na prostranu terasu, opremljenu bazenom i prostorom za opuštanje. Idealno je mjesto za uživanje u sunčanim danima ili večernjim druženjima s obitelji i prijateljima.

Apartmani su nenamješteni, ali imaju i sanitarne čvorove, uključujući tuševe u kupaonicama. U spavaćim sobama i dnevnom boravku podovi su parketi, au kupaonicama keramičke pločice.

Grijanje je osigurano stropnim klimatizacijskim dizalicama topline koje osiguravaju učinkovito i ekonomično grijanje tijekom hladnijih mjeseci, dok aluminijska stolarija SCHUCO dodatno smanjuje troškove grijanja i hlađenja te osigurava EC A+ energetsku učinkovitost.

Apartmani su nenamješteni, ali imaju sanitarne čvorove, uključujući tuševe u kupaonicama. U spavaćim sobama i dnevnom boravku podovi su parketi, au kupaonicama keramičke pločice. Grijanje je osigurano stropnim klimatizacijskim dizalicama topline koje osiguravaju učinkovito i ekonomično grijanje tijekom hladnijih mjeseci, dok aluminijska stolarija SCHUCO dodatno smanjuje troškove grijanja i hlađenja te osigurava EC A+ energetsku učinkovitost.

Sobna vrata su posebno dizajnirana s visinom od 2,45 metara i pružaju elegantan i prostran osjećaj u svim sobama. Predviđeno vrijeme završetka izgradnje je kraj 2025. godine, uz dinamičan plan otplate i moguće dogovore.

Sve ove značajke čine ovaj stan iznimne kvalitete i idealnim za one koji traže spoj luksuza, udobnosti i kvalitete.

Primošten je slikoviti primorski gradić smješten na obali Jadranskog mora u Hrvatskoj. Nalazi se u regiji Dalmacija, u blizini grada Šibenika i nedaleko od poznatog turističkog mjesta Splita. Ovaj pitoreskni gradić odlikuje se čarobnim ugođajem, povijesnim nasljeđem i prekrasnim prirodnim okruženjem.

Primošten je poznat po svom slikovitom starom dijelu grada, koji je izgrađen na malom poluotoku i okružen je povijesnim kamenim kućama. Osim toga, možete otkriti uske uličice, slikovite trgove i dobro očuvane utvrde koje vas podsjećaju na bogatu povijest ovog kraja.

Za posjetitelje željne opuštanja na suncu i kupanja, Primošten nudi nekoliko prekrasnih plaža s finim pijeskom i kristalno čistim morem. Popularne plaže uključuju plaže Raduča i Mala Raduča koje su idealne za obitelji s djecom i ljubitelje sunčanja.

Osim toga, grad Primošten nudi i bogat kulturni život, uključujući tradicionalne festivale, gastronomske događaje i likovne izložbe. Ljubitelji dobre hrane mogu uživati u bogatoj ponudi domaćih specijaliteta u jednom od brojnih restorana duž lučke šetnice.

Sve u svemu, Primošten se može smatrati idiličnom destinacijom koja spaja bogatu povijest, prekrasnu prirodu i gostoljubivost lokalnog stanovništva, što ga čini privlačnim mjestom za odmor ili opuštajući boravak uz more.

Kat
1
Broj katova
4
Izgled
3+kk
Pogled na more
YES
Područje
186 m2
Korisna površina
128 m2
Terasa
YES
Garaža
YES
Parkiralište
YES
Podrum
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00