Luksuzna vila s pogledom na Split

Split , Hrvatska – ID 11681
1,400,000 €
Područje 1050 m2
Izgled 5+kk
More 3 000 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaju luksuznu vilu sa bazenom u blizini Splita. Ova nekretnina od koje zastaje dah nudi prekrasan pogled na sam grad Split i okolicu.

Vila se nalazi na zemljištu površine 978 m2, od čega je 195 m2 stambenog prostora, a 785 m2 vrta i dvorišta s bazenom od 44 m2.

Vila ima dvije etaže, prizemlje i prvi kat.

U prizemlju se nalazi dnevni boravak s blagovaonicom i izlazom u vrt s bazenom, dok stepenice vode na kat gdje se nalaze spavaće sobe i kupaonica.

Područje oko Splita poznato je po bogatoj povijesti, kulturi i slikovitom prirodnom okruženju, što ga čini privlačnim mjestom za boravak. Postoje mnogi povijesni spomenici poput Dioklecijanove palače, koja je UNESCO-va svjetska baština, i drugi antički spomenici koji odražavaju bogatu baštinu ovog područja.

Osim kulturnih znamenitosti, okolica Splita nudi i prekrasne prirodne krajolike, poput pješčanih plaža, prekrasnih pogleda na more i slikovitih brežuljkastih terena pogodnih za planinarenje i biciklizam. Za ljubitelje vodenih sportova dostupan je širok izbor aktivnosti, uključujući ronjenje, plivanje i jahtanje.

Okolica Splita također je bogata restoranima, kafićima i trgovinama koji nude domaće specijalitete i druge odlične mogućnosti za zabavu i opuštanje. Zahvaljujući blizini glavnog grada Splita, imate jednostavan pristup svim njegovim atrakcijama i sadržajima, poput trgovačkih centara, kazališta, koncertnih dvorana i još mnogo toga. Ovo susjedstvo nudi idealnu kombinaciju pogodnosti, kulture i prekrasnog prirodnog okruženja za izvrstan stil života.

Broj katova
2
Izgled
5+kk
Pogled na more
YES
Područje
1050 m2
Zaplet
978 m2
Korisna površina
195 m2
Terasa
YES
Balkon
YES
Bazen
YES
Izgrađeno područje
80 m2
Parkiralište
YES
Podrum
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00