Luksuzan, potpuno opremljen apartman 1+1 u hotelskom naselju

Tbilisi, Gruzija – ID 11164
118,000 €
Područje 71 m2
Izgled 1+kk
Pod 1/7
Stanje Gotovo

Nudim vam mogućnost kupnje 1+1 apartmana površine 71,1 m2 s balkonom i ljetnom terasom u jedinstvenom projektu pod pokroviteljstvom međunarodnog hotelskog brenda.

Izgradnja se odnosi na stambenu četvrt premium klase modernog dizajna. Resort Residence - prva je urbanizacija resortskog tipa u kompleksu diplomatskih rezidencija. Svježi zrak, opuštajuće i ekološko okruženje jedna su od najvažnijih značajki projekta.

Resort Residence se prostire na 20 hektara zemlje u povijesnom i prestižnom dijelu Tbilisija. Rezidence Resort nalazi se samo 6 kilometara od Trga slobode i 17 kilometara od zračne luke; s teritorija možete jasno promatrati prekrasan panoramski pogled na grad.

Koncept i dizajn rezidencije razvio je naš visokokvalificirani tim. Projekt karakterizira izvrstan krajobrazni dizajn i raznolika infrastruktura. Osim stambene zone, teritorij uključuje obrazovnu, sportsku, rekreacijsku i zabavnu infrastrukturu. Naš inovativni projekt uvodi nove standarde koji poboljšavaju kvalitetu života stanovnika.

70% projekta je rekreacijsko područje, koje uključuje bazene, fitness centre, konjske ergele, igrališta za mini golf, teniske terene, nogometna i košarkaška igrališta. Projekt uključuje i objekte namijenjene obrazovnoj i gospodarskoj namjeni. Ova će zgrada sadržavati veliki hipermarket, kafiće, salone, trgovine, radne prostore, zatvoreni bazen i fitnes centar.

Područja za rekreaciju:

Oko rezidencije nalaze se rekreacijske površine s različitim vrstama biljaka, udaljenost između zgrada je 25-50 metara. Unutar rekreacijskih područja predstavljena je jedinstvena raznolikost biljaka, uključujući i 500 godina stare masline. Stanarima stvaramo cjelovito i vrhunsko okruženje u kojem se mogu opustiti i uživati u životu.

Raspored prostorija: Dnevni boravak s kuhinjom, spavaća soba, kupaonica s wc-om, balkon i ljetni vrt.

Nekretninu ne morate koristiti samo za opuštanje na odmoru, već možete koristiti usluge iznajmljivanja koje nudi naš poslovni partner.

Naš poslovni partner nudi i mogućnost upravljanja najmom nekretnine na daljinu.

UVJETI PLAĆANJA:

- 30% učešća i rate beskamatno na 23 mjeseca

- rate se plaćaju mjesečno i kvartalno

- Ukoliko kupac uplati cijeli iznos odjednom, ostvaruje popust od 4%.

- Kupac može koristiti usluge naših partnerskih banaka i dobiti pojednostavljeni hipotekarni kredit.

INVESTICIJSKA ATRAKTIVNOST:

Činjenice o Gruziji

Zanimanje za Gruziju raste svake godine. Turizam u zemlji svake godine osvaja nove i nove vrhove.

U 2019. godini broj posjetitelja premašio je 9 milijuna. A 2021. u odnosu na 2020. porasla je za 20%. Gruzija se smatra jednom od zemalja s najvećim investicijskim i turističkim potencijalom.

Atraktivnost Gruzije:

- 1. mjesto u ekonomskim reformama (Svjetska banka)

- 7. mjesto u svijetu po lakoći poslovanja

- Najniža razina korupcije u regiji

- Bezvizni kontakt sa 98 zemalja

- Nizak porez na prihod od najma - 5%

- Nema poreza na kapitalnu dobit - 0% (ako se nekretnina prodaje nakon 2 godine vlasništva)

- Boravišna dozvola - posjed u vlasništvu 100.000 USD

Cijene u regiji još uvijek su niže nego u drugim europskim zemljama, ali rastu stabilno i brzo, zbog čega je to vrlo zanimljiva prilika za ulaganje.

Naša veza ne prestaje kupnjom, ona tek počinje.

Kat
1
Broj katova
7
Izgled
1+kk
Područje
71 m2
Korisna površina
39.6 m2
Terasa
16.2 m2
Balkon
15.3 m2
Garaža
YES
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00