Kuća za stanovanje i izdavanje u Baru, naselje Utjeha

Bar, Utjeha, Crna Gora – ID 10787
190,000 €
Područje 330 m2
Izgled ostalo
More 350 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Ako razmišljate o kupnji kuće, za osobne i investicijske potrebe, imamo odličnu ponudu za vas.

Ova kuća je izgrađena 1985. godine i potrebna je manja estetska dorada i druga manja ulaganja. Nalazi se u mirnom i ugodnom okruženju što ga čini idealnim za obitelji s djecom.

U kući se nalaze 3 odvojene stambene jedinice, što omogućuje korištenje kako za vlastiti život tako i za iznajmljivanje. Zahvaljujući tome mogu se pokriti troškovi održavanja, pa čak i ostvariti prihod.

Svaka od ovih apartmanskih jedinica sastoji se od spavaće sobe, dnevnog boravka s kuhinjom i vlastite kupaonice. Iz jednog od apartmana također se pruža prekrasan pogled na more.

S tri etaže i na svakoj etaži stan od cca 50 četvornih metara, imate dovoljno prostora za svoju obitelj i goste.

Svatko će imati svoju privatnost, što je idealno za velike obitelji ili posjete prijateljima.

Kuća se nalazi na glavnoj ulici, samo stotinjak metara od glavne ceste, što jamči lak pristup i blizinu plaže i lokalnih trgovina.

Tražite li nekretninu koja će vam uz manja ulaganja omogućiti kvalitetan život, a ujedno izvrsnu priliku za ulaganje u budućnost, ova kuća je prava za vas.

Za dodatne informacije i obilazak kuće stojimo Vam na raspolaganju.

Utjeha je primorsko turističko mjesto u Crnoj Gori, smješteno na barskoj rivijeri u južnom dijelu zemlje, u živopisnoj uvali Uvala Maslina, oko 15 km južno od grada Bara. To je mirnije odredište, koje se uglavnom koristi za opuštanje na plaži i kupanje u suncem grijanom moru. Mjesna šljunčana plaža duga je 800 metara i spada među plaže s plavom zastavom. Morska voda ima izuzetnu svijetlo tirkiznu boju zahvaljujući izviranju podvodnih izvora slatke vode. Iznad grada uzdižu se planine Rumi, čije podnožje je oivičeno nepreglednim maslinicima, što doprinosi slikovitosti ovog ljetovališta. Od smještajnih kapaciteta prevladavaju manji hoteli i privatni apartmani.

Broj katova
3
Izgled
ostalo
Pogled na more
YES
Područje
330 m2
Zaplet
250 m2
Korisna površina
197 m2
Terasa
YES
Lođa
YES
Balkon
YES
Izgrađeno područje
95 m2
Parkiralište
YES
Posao
90 m
Liječnik
2 km
Kafić
310 m
Restoran
60 m
Bar
60 m
Škola/vrtić
2 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00