Novi 2-sobni stan po sistemu ključ u ruke, blizu mora, Ravda

Ravda, Bugarska – ID 11463
84,000 €
Područje 61 m2
Izgled 2+kk
Pod 1/4
More 900 m
Naknada za uslugu 1 € godišnje
Stanje Gotovo

Nudimo Vam apartmane u novoizgrađenoj zgradi u slikovitom primorskom ljetovalištu Ravda, Bugarska. Završetak će biti po sistemu ključ u ruke sa postavljenim laminatom/terakotom, opremljenom kupaonicom, ugrađena unutarnja vrata. Kupci mogu odabrati vlastitu boju i pod iz kataloga koji osigurava graditelj. U cijenu svih apartmana uključeno je besplatno parkirno mjesto. U zgradi se nalazi 10 stanova različitih veličina, npr. stan 1; apartman 2; stan 3, na 1. katu ima bonus verande. Trenutačno se zgrada nalazi na AKT14 i dobit će AKT16 do 31. svibnja. Imanje se nalazi u mirnom dijelu Ravde i samo 900 metara od plaže. Izvrsna prilika za kupnju za investiciju ili za vlastitu rekreaciju

Specifični 2-sobni stan nalazi se u prizemlju, ukupne površine 61,08m2 i ima verandu.

Nekretnina bez naknade za održavanje..

Mi u MOJE NEMOVITOST U MORE nudimo Vam nenadmašan broj kvalitetnih i provjerenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da uložite u pravu nekretninu, prema vašim zahtjevima, kako vaš novac ne bi izgubio na vrijednosti. Mi smo Bugari i radimo u Bugarskoj tijekom cijele godine. Naša tvrtka vam može pružiti kupnju, najam i cjelokupno upravljanje nekretninama i postprodajne usluge na bugarskoj obali u mjestima Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i drugima.

Vodimo brigu o upravljanju imovinom od A do Ž. Na nas se možete osloniti u svakom pogledu.

Kupnja naš odnos ne prestaje, već tek počinje.

Tim MNM

Ravda je sinonim za miran odmor u privatnosti, pun opuštanja i vlažnog morskog zraka. Svatko može pronaći mjesto za izležavanje na ugodnim plažama razasutim u obalnom području. Za najmlađe postoji aquapark u Ravdi, koji se može usporediti s aquaparkom u Primosku, popularnom lokalnom mjestu na poluotoku. Možda je jedina razlika cijena, koja je ovdje puno pristupačnija nego u drugim dijelovima Bugarske. Ovdje zaista možete povoljnije kupiti bilo što, bilo da je riječ o suvenirima s ljetovanja ili voću na lokalnoj tržnici. Dostupnost prigradskim prijevozom do obližnjih ljetovališta kao što su poznati Sunčev breg, Burgas ili povijesni Nesebar, koji se nalazi u neposrednoj blizini grada Ravda, također je izvrsna.

Kat
1
Broj katova
4
Izgled
2+kk
Područje
61 m2
Korisna površina
53.66 m2
Balkon
YES
Posao
820 m
Liječnik
470 m
Kafić
340 m
Restoran
230 m
Bar
260 m
Škola/vrtić
460 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00